Şifa bulan 70 yaşındaki Coronavirus hastası yaşadıklarını anlattı

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Coronavirus tedavisi gören 70 yaşındaki Eyyüp Avcı, yoğun bakım sürecini atlattıktan sonra ilk fırsatta nöbetçi doktordan ricada bulundu ve oğlunu görmek istediğini söyledi.

Ekleme: 03.03.2021 12:20:06 / Güncelleme: 03.03.2021 12:21:03 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Kısa bir süreliğine oğlunu gören Avcı “Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayınız ve mutlaka maske takınız.” vasiyetinde bulundu.

 

“Başımı bir bidona sıkıştırmışlar gibi soluksuz kaldım”

32 gün hastanede yatan ve şifa bulup Coronavirus hastalığından kurtulan Eyyüp Avcı, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Zaten kronik bazı hastalıklarım vardı. Kendimce korunduğumu sanıyordum demek ki yeterli olmamış. Önceleri ne olduğunu anlayamadım. Grip gibi fakat grip değil. Her yanımı silindirde eziyorlarmış gibi kemiklerim sızlıyordu. İlk defa bu kadar sızı veren bir ağrı yaşadım. Ağrı daha çok geceleri zorluyordu. Nefes almakta sıkıntılarım başlayınca hemen soluğu hastanede aldık. Yapılan testim pozitif çıkınca hızlı bir şekilde hastaneye yatırıldım. Tedavi sürecim çok ağırdı.  Hastaneden bir daha çıkamam gibi gelmişti bana. Ömrümde bu kadar zor bir hastalık yaşamadım. Nefes alamamak çok zor bir şeydi. Sanki kafanızı bir bidona sıkıştırmışlar da soluksuz kalıyorsunuz gibi. Bu illetten kurtulduğuma inanamıyorum. Şimdi daha çok dikkat ediyorum.”

“Aşımızı olalım”

Herkesi aşı olmaya çağıran Avcı “Lütfen herkes sosyal mesafeye, maske takmaya ve temizliğe çok dikkat etsin ve aşı sırası gelen aşısını yaptırsın. Rehavete kapılmayalım. Bunun şakası yok. Sağlıma kavuşmamda emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına ve yetkililere teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” diye konuştu.(İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar