IHO-EBRAR Regaip Kandili münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu

​Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, ihtiyaç sahibi aileleri Regaip Kandilinde de yalnız bırakmadı.

Ekleme: 18.02.2021 17:45:28 / Güncelleme: 18.02.2021 17:46:39 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalar yürüten Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Regaip Kandili münasebetiyle birçok ihtiyaç sahibi aileye temel gıda maddelerinden gıda kolisi, kırmızı et ve ekmek ulaştırıldı.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktaran IHO-EBRAR gönüllü temsilcisi Erdal Çetin, yardımın ulaşacağı aileleri titizlikle belirlediklerini ifade ederek çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Çetin, "IHO-EBRAR olarak Regaip Kandili münasebetiyle 30 ailemize gıda kolilerinin yanı sıra kırmızı et ve ekmek dağıtımı gerçekleştirdik. Allah-u Teala hayır sahiplerinden razı olsun. Hayırseverlerin yardımlarının devamını bekliyoruz. Onlardan gelen yardımlar doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm Müslümanların Regaip Kandili'ni tebrik ediyoruz." dedi.

İhtiyaç sahibi ailelerden Çiçek Güzeler, IHO-EBRAR'ın kendilerine yapmış olduğu yardımlardan dolayını teşekkürlerini ileterek tüm hayırseverlere dua etti.

Salgın sürecinde çektiği sıkıntılar karşısında yapılan yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkürlerini ileten Ayşe Tektaş ise " Allah sizden ve hayırseverlerden razı olsun. Allah hayırlarınızı kabul etsin. Herkesin zor günler geçirdiği salgın sürecinde yaptığı bu yardımlar çok yerinde bir hizmet." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler