Gaziantep'te av tüfeğiyle gasb yapan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te av tüfeğiyle yaraladıkları kişileri gasbeden ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Ekleme: 17.02.2021 10:20:27 / Güncelleme: 17.02.2021 10:20:56 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ve Şehitkamil ilçesinin Belkıs, Kahvelipınar ve Yeşilevler mahallelerinde av tüfeği göstermek ve av tüfeğiyle yaralamak suretiyle 3 kişiyi gasbeden şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu polis tarafından kimliği belirlenen şüphelinin, evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelinin sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde zanlının motosikletle şahısların yanına yaklaştığı, av tüfeğiyle yaralama ve sonrasında kaçma anı yer alıyor.

Öte yandan, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde 9-15 Şubat 2021 tarihleri arasında meydana gelen 2 kapkaç, bir yankesicilik ve bir dolandırıcılık olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu polis tarafından kimliği belirlenen 5 şüphelinin, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelilerin sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar