Ağlayan çocuğu gezdirmek isteyen 4 kişiye ceza yağdı

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında evde ağlayan çocuğu araba ile dışarı çıkartarak, ekmek almak isteyen 4 kişiye toplamda 17 bin 300 TL ceza uygulandı.

Ekleme: 23.01.2021 16:49:51 / Güncelleme: 23.01.2021 16:49:51 / Güncel
Destek için 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genlinde hafta sonu uygulanan kısıtlamada Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de yollarda ve sokaklarda denetimler gerçekleştiriyor.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde denetimler kapsamında durdurulan bir aracın sürücüsüne çalışma belgesi ve ehliyet sorulduğunda her ikisinin bulunmadığı cevabı verildi.

AĞLAYAN ÇOCUĞU GEZDİRMEK İSTEDİLER
Polis ekipleri yaptıkları kontrolde araçta toplamda 4 kişinin bulunduğunu tespit ederek, cezai işlem uygulamaya çalıştı.

Bunun üzerine araçtan inen sürücü ve yasağı ihlal eden bir kişi, "Şurada meydanda oturuyoruz. Çocuk ağladı evde hiç durmadı. Hepimizi birden arabaya soktu. Bizde buradan böyle dönüp, eve gidelim dedik. Hem fırından ekmek alalım hem de çocuk tur atsın” dediler.

17 BİN LİRA CEZA KESİLDİ
Polis ekiplerince, aracın sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 700 TL, araç sahibine 2 bin TL ve sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle 4 kişiye toplamda 12 bin 600 TL ceza kesildi.