Terörist elebaşından yeni "ihanet anlaşması" açıklaması

Siyonist işgal rejimi sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, başka Arap ve İslam ülkelerinin beklenenden daha kısa sürede ülkesiyle normalleşme sürecine gireceğini söyledi.

Ekleme: 25.12.2020 10:09:12 / Güncelleme: 25.12.2020 12:41:59 / Dünya
Destek için 

Siyonist  Netanyahu yaptığı açıklamada, “Beklenilenden çok fazla sayıda ve çok yakın zamanda birçok ülke ile daha normalleşme antlaşmalarının imzalandığını göreceğiz.” dedi.

Endonezya ve Umman’ın siyonist işgal rejimi ile sözde normalleşme anlaşmaları imzalayacağına dair iddiaların ortaya atıldığı bir zamanda siyonist Netanyahu tarafından çarpıcı bir açıklama yapıldı.

Bu açıklama, 20 yıllık bir aradan sonra aralarında yeniden diplomatik ilişkilerin kurulmasını öngören antaşmayı kutlamak amacıyla Fas'a giden siyonist işgal rejimden bir heyetin geri dönüşünden bir gün sonra geldi.

Netanyahu, ABD’nin BM daimî temsilcisi Kelly Craft ve siyonist rejiminin BM daimî temsilcisi Gilad Erdan ile yaptığı görüşmede, “Arap ülkelerini görüyorsunuz. Bazıları zaten geldi, diğerleri de geliyor.” ifadelerini kullandı.

Siyonist rejimin İstihbarat Bakanı Eli Cohen ise, Endonezya, Umman, Moritanya, Nijer, Suudi rejimi ve adını açıklamadığı başka bir Asya ülkesinin de kendileriyle normalleşme antlaşmaları imzalayacağını iddia etti.

The Jerusalem Post gazetesinin diplomatik bir kaynağa dayandırdığı bir haberde, Endonezya ve Umman ile siyonist rejim arasında yapılan görüşmelerin ileri bir aşamaya ulaştığı ve bu ülkelerin siyonist işgalcilerle diplomatik ilişki kurma ihtimalinin çok yüksek olduğu iddia edildi. (İLKHA)