Batman’da yetim çocuklara bot ve mont yardımı yapıldı

Batman Umut Kervanı, kentte 100 yetim çocuğa ‘Çocuklarımız üşümesin’ şiarı ile bot ve mont yardımında bulundu.

Ekleme: 11.12.2020 17:20:05 / Güncelleme: 11.12.2020 17:23:52 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Batman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Ali Işık, 2005 yılından bu yana muhtaçlara gece gündüz demeden hizmet ettiklerini söyledi.

Ellerindeki imkânların muhtaçların mağduriyetlerinin giderilmesi için yeterli olmadığını vurgulayan Başkan Işık, hayırseverlerden ihtiyaç sahiplerine destek olmalarını istedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınına rağmen pandemi kurallarına riayet ederek yardım çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Işık şöyle devam etti:

Işık, “Her aya bir iyilik yardımı kapsamında bu aralık ayında Batman’da ikamet eden yetim ailelerimize yönelik yardım faaliyeti gerçekleştirdik. Hayırseverlerin desteği ile yapmış olduğumuz bu yardım faaliyetimizle 140 aileye kırmızı et ve meyve, ‘Yetim çocuklarımız üşümesin’ şiarı ile hareket ederek 100 yetim çocuğumuza bot ve mont hediye ettik. Bizler yetim gülerse ümmet güler düsturunu şiar edinmişiz. Bu yardım faaliyetlerimizle bir nebzede olsa yetimlerin sevinçlerine ortak olmaya çalıştık.”

“Yardımlar arttıkça daha çok aileye ulaşacağız”

Batman Umut Kervanındaki muhtaç kayıtlı aile sayısının 13 bini aştığını aktaran Işık, hayırseverlere seslenerek, “Yardımlar arttıkça bizlerde daha çok aileye ulaşacağız. Bu konuda tüm hayırseverleri Umut Kervanına destek olmaya çağırıyoruz. Rabbim bu konuda desteklerini sunan tüm hayırseverlerden razı olsun mallarını bereketlendirsin.” dedi.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler