Siyonist çeteden Sivasspor'a adeta "çin işkencesi"

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun son haftasında deplasmanda siyonist işgal rejiminin Maccabi Tel-Aviv takımı ile karşılaşan Demir Grup Sivasspor kafilesi, havalimanında mahsur kaldı.

Ekleme: 11.12.2020 06:55:04 / Güncelleme: 11.12.2020 07:22:07 / Spor
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Maccabi Tel-Aviv maçının ardından Sivas'a dönmeye hazırlanan kafilemiz havalimanında mahsur kaldı. israil yetkilileri sistemi ve geçişleri kapatarak kafilemize her türlü zorluğu çıkartıyor." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada yer alan videoda Sivasspor kafilesinin Tel-Aviv'deki havalimanında bekleyişi ile kulüp yetkililerinin siyonist işgal rejimi görevlilerini alkışla protesto etmesi yer aldı.

Kafilenin geç kaldığı için sorun yaşadığını iddia eden siyonist işgal rejimi sözde dışişleri bakanlığı sözcüsü, "Sivasspor kafilesi Tel Aviv'de uçuş saatine geç geldiği için bekletildi. Uçak 5.30'da (TSİ 6.30) havalanacak." açıklamasını yaptı.

Sivasspor ise "kafilenin geç kaldığı" iddialarına yalanladı. Açıklamada, "Takımımızın, havaalanına geldiği ilk andan itibaren sistemli bir şekilde zaman kaybettirilmesi için çalışıldı ve kafilemizin 01.30'da uçuşu engellendi. Takımımızın geç geldiği açıklamaları tamamen gerçek dışıdır." ifadelerine yer verildi.

Sivasspor'dan aşağıdaki açıklama geldi:

(İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar