Diyarbakır İŞKUR 80 kişilik şoför kontenjanı için 6 ay süreli TYP başlattı

Diyarbakır İŞKUR Müdürlüğünce, İl Sağlık Müdürlüğü nezdinde ihtiyaç duyulan bazı ilçelerde görevlendirilmek üzere E sınıfı ehliyet sahibi kişilere yönelik 80 kişilik şoför kontenjanı için 6 ay süreli TYP (Toplum Yararına Program) başlatıldı.

Ekleme: 07.12.2020 16:20:06 / Güncelleme: 07.12.2020 16:26:49 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

İŞKUR tarafından Diyarbakır'ın Bağlar, Kayapınar, Yenişehir, Sur, Bismil, Ergani ve Silvan ilçelerinde geçici olarak görevlendirilmek üzere E sınıfı ehliyet sahibi kişilere yönelik 80 kontenjanlı 6 ay geçici süreli TYP projesi için 8 Aralık Salı günü saat 14.00’da noter kurasıyla seçme işlemi yapılacak.

TYP kapsamında görevlendirilecekler için 1 Aralık'ta başlayan başvurularla ilgili kurum ve yüklenici temsilcilerinin katılımıyla noter kurasıyla seçme işlemi yapılacak.

Kura çekimi, 8 Aralık Salı günü saat 14.00’da Diyarbakır İŞKUR İl Müdürlüğü'nün twitter (@diyarbakiriskur) hesabından canlı olarak yayımlanacak.

Nihai listeler başvurular incelendikten sonra açıklanacak

Geçici süreli istihdama yönelik nihai liste, noter kurasında ismi çıkan vatandaşların Toplum Yararına Program Genelgesinin ilgili maddelerinde belirtilen şartları taşıyıp taşımadıklarına dönük yapılacak incelemeler sonrasında ilan edilecek.

Kurum tarafından 10 Aralık Perşembe günü nihai listelerin açıklanması öngörülüyor.

Konuyla ilgili olarak Toplum Yararına Program Genelgesine İŞKUR (www.iskur.gov.tr) web sitesinden ulaşılabilir. (İLKHA)