HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı mahalle temsilcileriyle buluştu

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, mahalle temsilcileriyle biraya geldi. Toplantıda konuşan Elibüyük, mahalle temsilciliğinin öneminden bahsetti.

Ekleme: 01.11.2020 12:49:43 / Güncelleme: 01.11.2020 13:19:36 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

DOĞRUHABER

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı pandemi nedeniyle gerekli tedbirlere uyularak yapıldı. Bağcılar ilçesi mahalle temsilcilerinin katıldığı programda konuşan İl Başkanı Elibüyük, “Biz parti olarak mahalle temsilcilerimizi önemsiyoruz. Sorunların tespiti için, halka partimizi anlatmaları için kendilerine önemli görevler düşüyor.” dedi.

“PARTİMİZİN VİZYONUNU HALKIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE ANLATACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM”

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Bağcılar ilçesi mahalle temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı konuştu. Elibüyük, “Biz davamızı, düşüncemizi ve çözüm önerilerimizi halkımıza anlatmak istiyoruz. İmkanlar dahilinde medya ve sosyal medya üzerinden çalışmalarımızı ve çözüm önerilerimizi açıklıyoruz. Ancak bazen halka yeterince ulaşmadığımızı düşündüğümüz zamanlar oluyor. Bu açıdan mahalle temsilciliği önemsiyoruz. Bir vücut olarak düşünürsek genel merkezimiz o vücudun kalbi ise mahalle temsilcilerimiz eli, gözü kulağıdır. Bu açıdan partimizin vizyonunu, davamızın misyonunu halkımıza en iyi şekilde anlatacağınızı düşünüyorum. İlçemizde ve mahallemizde oluşun sıkıntıları bize ulaştırmada çok yardımcı olacaklarladır. Yine bu sorunların çözümüne yönelik önerileri de kendilerinden bekliyor olacağız.” ifadelerini kullandı.

“SANDIK MÜŞAHİTLERİNİN EĞİTİMİNE BAŞLIYORUZ”

“Biz İstanbul’u yönetmeye aday kadrolar oluşturuyoruz” diyen Elibüyük, şöyle devam etti: “Bu açıdan her bir üyemiz, her bir temsilcimizden bu hassasiyetle çalışmasını bekliyoruz. Bu açıdan olumlu sonuçlar aldığımızı da düşünüyorum. Gençlik Kollarımızdan Kadın Kollarımıza her kademede ‘hür dünya’ tasavvuruna inanan kardeşlerimiz çalışıyorlar. Ben mahalle temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Yapacağınız çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum.” Elibüyük, ayrıca yakın zamanda sandık müşahitlerinin eğitimine başlayacaklarını ve seçime hazır girmek istediklerini de belirtti.

Elibüyük, konuşmasının ardından partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı. Toplantı, mahalle temsilcilerinin önerilerinin dinlenmesiyle sona erdi.

 

İlgili Haberler