HÜDA PAR Batman 3'üncü Olağan Kongresi pazar günü yapılacak

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’nın 3'üncü Olağan Kongresi, Genel Başkan İshak Sağlam'ın da katılımıyla, halka açık olarak gerçekleştirilecek.

Ekleme: 30.10.2020 14:15:04 / Güncelleme: 30.10.2020 14:20:32 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kongrenin 1 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Öz Güneşler Spor Tesisleri'nde gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Batman 3'üncü Olağan Kongresi'nin HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam'ın katılımıyla gerçekleşeceğini belirten Şahin, “İnşallah 1 Kasım günü 3’üncü olağan kongremizi yapacağız. Kongremize Genel Başkanımız Sayın İshak Sağlam Bey de iştirak edecekler. Sayın Başkan'ımızın kongrede açıklamaları olacak, bölgenin ve Türkiye’nin önemli meselelerine değinecek.” dedi.

“Halkımızın yanında olmaya, Batman’ımızın sorunlarını dile getirmeye çalışacağız”

Her daim halkın yanında olduklarını, sorunlarını gündeme taşıdıklarını söyleyen Şahin, şöyle devam etti:

“Kongreler siyasi partiler için taze kan, yeni heyecan, yeni kadrolar, yetenekler demektir. Bizde bu bağlamda teşkilatımızı güçlendirdik, yeni yetenekler, simalar aldık. Kurulduğumuz günden bu yana Batman’ın neredeyse bütün meselelerine, eksikliklerine, problemlerine parmak bastık. Sahada olduk, halkın, esnafımızın yanında olduk. Mağduriyetlerin giderilmesi için koştuk, koşuşturduk, çaba içerisine girdik. Bundan sonraki süreçte yine halkımızın yanında olmaya, Batman’ımızın sorunlarını dile getirmeye çalışacağız.”

“Kongreden sonra daha bir aşkla, şevkle kaldığımız yerden devam edeceğiz”

Batman’ın daha ileri bir seviyeye ulaşması için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini vurgulayan Şahin, şunları söyledi:

“Açıklamalarımızla, iş takibimizle Batman’a çok şey kazandırdığımızı, katkı sunduğumuzu düşünüyoruz. Bundan sonra da Batman’ın meselelerine parmak basıp, eksikliklerini gidermeye çalışan bir teşkilatla yine halkımızın huzurunda olacağız. Bu çabamızla her gün halkımızın HÜDA PAR’a teveccüh gösterdiğini görüyoruz. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Kongreden sonra inşallah daha bir aşkla, şevkle kaldığımız yerden devam edeceğiz. Batman’ımızın modernleşmesi, huzuru, istihdamı için, üretimin artması için uğraş içerisinde olacağız.”

Son olarak Şahin, başta siyasi parti temsilcileri ve STK’lar olmak üzere tüm halkı düzenleyecekleri kongreye davet etti. Şahin, maske ve mesafe kuralına riayet ederek coşkulu bir şekilde gerçekleştirecekleri kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar