Filistinli esir 80 gündür açlık grevinde

​İşgalci siyonist rejimin, kendisini alıkoymasını 80 gündür sürdürdüğü açlık greviyle protesto eden Maher Al-Ahras, Filistin halkına duyduğu güveni haykırdı.

Ekleme: 14.10.2020 21:20:06 / Güncelleme: 15.10.2020 01:36:36 / Dünya
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İşgalci siyonistler tarafından alıkonulduktan sonra açlık grevini başlayan Maher Al-Ahras, grevinin 80'inci gününde bir mesaj gönderdi.

Mesajında, Filistin halkında güvendiğini, güçlü olduklarını ve asla eğilmeyeceklerini söyleyen Al-Ahras, cesur duruşları nedeniyle oturma eylemi yapan Filistinlilere teşekkür etti.

Al-Ahras, açlık grevinde kararlı olduğunu belirterek, "Evime dönmediğim müddetçe yemek yemeyeceğeyim. Hastanedeyim ve eve dönene kadar sadece su içiyorum." diye belirtti.

Ailesine sevgi ve selamlarını ileten Al-Ahras, onları çok sevdiğini ve insan hakları kuruşlarının çabaları sonucu eşi ve çocuklarıyla görüşmek istediğini kaydetti.

Filistin Esir İşleri Müdürlüğü ise 80 gündür açlık grevi yapan Al-Ahras'ın hayati tehlikesinin bulunduğuna dikkat çekti.

Filistinli direniş grupları ise yaptıkları ortak açıklamada, esirlere yönelik işgalci rejimin baskılarının direniş iradelerini ve kararlılıklarını kıramayacağını, esirler meselesinin öncelikleri arasında yer almaya devam edeceklerini kaydetti. (İLKHA)

 

 





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar