Siyonist işgal rejimi 22 Filistinliyi esir aldı

Siyonist işgal rejimi bugün sabahın erken saatlerinden itibaren Batı Şeria'nın değişik bölgelerinde gerçekleştirdikleri baskınlarda, aralarında Filistin güvenlik teşkilatına mensup elemanların da olduğu toplam 22 kişiyi alıkoydu.

Ekleme: 04.10.2020 14:45:07 / Güncelleme: 04.10.2020 14:51:19 / Dünya
Destek için 

Siyonist işgal rejiminin, Ramallah'ın batısındaki Na'lin bölgesinde yaptıkları baskınlarda Filistin polisinden 12 kişiyi alıkoydu. 

Siyonist rejim, Ramallah kentinde bir genci, şehrin kuzeydoğusundaki Silvad beldesinden ise beş kişiyi alıkoyarak işkence merkezlerine götürdü.

Beytülahim'in güneyindeki Beytu Ficar beldesinden özgürleştirilmiş esirlerden 2 kişiyi tekrar alıkoyarken, Kudüs'ün doğusundaki El-İseviyye'den de bir Filistinliyi esir aldı. 

İşgalci siyonist rejimin baskın düzenlediği yerlerden biri olan El-Halil kentinde ise, yoldan geçmekte olan bir Filistinliyi esir ederek alıkoydu. 

Siyonist işgal rejiminin, güneydeki El-Fevar mülteci kampının demir kapısını geçişlere kapatırken, El-Halil'in kuzey girişindeki Beytu Anun, El-Halhul şehri ve Beytu Emir beldesi girişine de kontrol noktaları kurduğu öğrenildi. (İLKHA)