İstanbul'da trafikte tartıştığı kadına saldıran sanık ilk duruşmada tahliye edildi

İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı Sena Koçak'a hakaret ettiği ve aracının ön camını kırdığı iddiasıyla 8 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılan tutuklu sanık Emre Etyemez, ilk duruşmada tahliye edildi.

Ekleme: 02.10.2020 22:05:05 / Güncelleme: 02.10.2020 22:09:05 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Emre Etyemez getirilirken, tutuksuz sanıklar eşi Gülüzar Etyemez ve baldızı Buse Keleş de katıldı. Müşteki Sena Koçak da duruşmada hazır bulundu.

Duruşmada savunma yapan sanık Emre Etyemez, Kimseyi darp etmediğini, yaptığı tek şeyin arabanın üstüne çıkarak camı kırdığını, tehdit ve hakarette bulunmadığını söyledi. Sanık Emre Etyemez, olaydan pişman olduğunu, müştekiden özür dilediğini belirterek tahliyesini talep etti.

Müşteki Sena Koçak ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

Sanık avukatları, araçta meydana gelen zararı etkin pişmanlık hükümleri kapsamında karşılamak istediklerini de belirttiler. Duruşmada, olayı gören üç kişi de tanık olarak dinlendi.

Mahkeme, sanık Emre Etyemez'in "mala zarar verme" suçundan tahliyesine karar verdi. Mahkeme, Etyemez hakkında yurtdışına çıkış yasağı ve karakola imza şeklinde adli kontrol uygulanmasına da hükmetti.

Olaydan sonra İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından olay anına ait videoyu paylaşarak, "Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız..." demişti. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar