İzmir Forklift Kiralama, Satış ve Servisi Önermak

Genellikle depolama, stoklama istifleme ve inşaat işlemleri için kullanılan forkliftler sağlam ve kullanışlı özellikleri ile dikkat çeker.

Ekleme: 02.09.2020 19:21:27 / Güncelleme: 02.09.2020 19:21:27 / Tanıtım
Destek için 

Genellikle depolama, stoklama istifleme ve inşaat işlemleri için kullanılan forkliftler sağlam ve kullanışlı özellikleri ile dikkat çeker. Alttaki çatal kolu yatay ve dikey olarak hareket eden, istifleme araçları forkliftler her firmanın işini kolaylaştırmakta, iş gücü ve zaman gibi avantajları beraberinde getirmektedir. İzmir forklift kiralama firması Önermak sizlere bu alanda hizmet vermekte ve kaliteli forklift araçlarını gururla sizlere sunmaktadır. Peki, forklift nedir? Forklift kiralama İzmir avantajları nelerdir? Neden Önermak tercih etmelisiniz?

Forklift Nedir?

Çatallı kaldıraç ya da çatallı istifleyici olarak Türkçeleştirebildiğimiz forklift araçlar sağlam ve dayanıklı yapısı ile birçok alanda kullanılmaktadır. Depolama, stok yapma, istifleme ve inşaat gibi alanlarda kullanabileceğiniz bu araçlar yükü belli bir süre içerisinde emniyetli olarak yüklemenize, kaldırmanıza ve boşaltmanıza yarar. 1 ton ile 40 ton arasında yük kapasitesine sahip Önermak forklift kiralama araçları 3 ile 10 metre arasında değişen yüksekliklere kadar yük kaldırılabilmektedir. Kullanım amacı yalnızca yük taşıma olarak belirlenen bu araçlar toprak alanda kullanılmamakta, 10 kilometreden fazla hız yapmamaktadır. Önermak Forklift kiralama firmamızdan alacağınız hizmet sonrası forkliftlerin kullanılması yalnızca forklift operatörleri tarafından gerçekleştirilmelidir.

Neden Önermak Forklift Kiralanmalı?

Sizlere kiralama hizmeti sunduğumuz forkliftlerin kaldırdığı ağırlıklar dikkate alındığında özellikle ağır malzemelerin indirilip kaldırılması ve sevkiyatı konusunda büyük önem taşıdığını ve firmanız için olağanüstü bir kolaylık sağladığını söylemek mümkündür. Kamyon yükleme ve boşaltma için kolaylık sağlayan forklift araçlarını kiralamak iş gücü ve zaman gibi birçok avantajı da beraberinde getirecektir. Örnek vermek gerekirse 5 ile 10 işçi gücünün saatlerce yapacağı işi bir operatör ve Önermak Forklift araçları dakikalar içinde yapabilmekte ve her anlamda iş güvenliği sağlanmaktadır.

İzmir forklift kiralama konusunda bölgede uzun süredir hizmet veren Önermak son model forklift araçları sizlerle buluşturmakta ve yüklerden arınmanızı sağlamaktadır. Yalnızca kiralama hizmeti sunmayan firmamız ikinci el forklift satışı, forklift yedek parça ve forklift servis hizmetini de sağlamakta ve müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmaktadır. Günlük, haftalık, aylık olarak forklift kiralamak istediğiniz takdirde çalışma arkadaşlarımız sizlerle iletişime geçecek ve İzmir forklift kiralama fiyatları iş programına uygun olarak planlanacaktır.

En uygun fiyat teklifi ve maksimum araç kalitesine sahip Önermak Forklift’e https://www.onermak.com.tr adresinden ulaşabilir, detaylı bilgileri web sitesinde bulabilirsiniz.