Kişiye Özel Yüzük Tasarlama

İlandır...

Ekleme: 21.08.2020 14:24:15 / Güncelleme: 21.08.2020 15:24:22 / Tanıtım
Destek için 

Kişiye özel yüzük tasarlama usta eller tarafından titizlik ve büyük bir sabır ile hazırlanan oldukça meşakkatli bir süreçtir. Son derece göz kamaştırıcı aksesuarlar arasında yer alan kişiye özel yüzükler değerli ve yarı değerli taşlar ile bezenerek vitrinlerdeki yerini almaktadır. Tasarım aşamasında kullanılan sembol ve motifler ile de bir hayli dikkat çeken bu yüzükler ile sizlerde şıklığı yakalayabilir ve modaya ayak uydurabilirsiniz.

Günümüzde bey ve bayanlar şıklık yarışında birbirleri ile yarışmakta ve kombinlerini en güzel şekilde göz kamaştıran aksesuar modelleri arasından seçim yaparak tamamlamaktadır. Bu sebeple aksesuar alternatifleri geçmişten günümüze popülerliğini her geçen gün arttırarak modellerine yenisini eklemeye devam etmektedir.

Piyasada pek çok yüzük modeli yer almaktadır; ancak kimi zaman hazır modeller arasından sizi yansıtan ve tarzınıza uygun olan yüzük modellerini bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kullandığı aksesuarlarda değişiklik isteyen ve kimsede olmayanı arayanlar için kişiye özel yüzük tasarlama ilk akla gelenlerden biridir.

Sizlerde standart aksesuarlar yerine işinde deneyimli ve muazzam tasarımları sizlere sunan usta ellerin hazırladığı kişiye özel tasarımları tercih edebilir ve girdiğiniz ortamlarda şıklığınız ile dikkat çekici olabilirsiniz.

Kendin Tasarla

Kendin tasarla Türkiye’de online olarak yalnızca Elmas İş gümüş tasarım atölyesine ait olan ve oldukça kullanışlı ve eğlenceli olan bir tasarlama aracı olarak karşımıza çıkmakta.

Sektöre yeni ses ve soluk getiren bu uygulama sayesinde istediğiniz ve hayalinizde olan ama bir türlü bulmadığınız şık aksesuar modellerini kendiniz zevkinize göre tasarlayabilirsiniz.

Aksesuarlar kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı olarak kadın ve erkekler tarafından her daim tercih edilmektedir. Özel günlerde ve günlük hayatta stil sahibi olduklarını kullandıkları aksesuar modelleri ile çevrelerine yansıtmak isteyenler için takı tasarımları her daim ilk sıralarda yerini almaktadır.

Ancak kimi zaman istediğiniz ve aradığınız sizi yansıtan aksesuar modellerini bir türlü bulamazsınız. Bu gibi durumlarda kendin tasarla uygulaması ile dilediğiniz tasarımı kendi hayal gücünüz ve zevkinize göre kolaylıkla tasarlayabilir ve beğeni ile kullanmaya başlayabilirsiniz.
Yüzük Tasarla

Elmas İş gümüş tasarım atölyesine ait olan yüzük tasarla aracı ile dilediğiniz modelleri tasarlamak artık çok daha kolay. Hem eğlenceli bir uygulama olan hem de kolay kullanımı ile sizi yönlendiren dünyanın ilk online tasarlama aracı olan kendin tasarla ile sizlerde artık istediğiniz aksesuarı kendiniz için ve sevdikleriniz için tasarlayabilir ve onları özel günlerde mutlu edebilirsiniz.

Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi ve gelişmesi sayesinde oldukça kaliteli ve şık tasarımlar üretilebilmekte ve sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Elmas İş gümüş tasarım atölyesi de modern çağa ayak uyduran ve sektörde bir ilk olan kendin tasarla uygulamasını yaparak aksesuar severlere kendi aksesuarını tasarlama imkanını sundu.

Tasarlama aracı son dönemlerde yoğun ilgi gören ve herkes tarafından beğeni ile kullanılan bir uygulama olmasının yanı sıra hem kişileri mutlu eden hem de vakit tasarrufu sağlayan bir uygulamadır.

Uzun zamandır aradığınız ve sizin olmasını istediğiniz yüzükleri tasarlamak için öncelikle Elmasis.com.tr sayfasına girmeli ve kendin tasarla bölümünden yüzük tasarla alanını tıklamalısınız. Sonrasında karşınıza çıkan 16 çeşit model arasından seçim yaparak online olarak yüzüğünüzü tasarlamaya hemen başlayabilirsiniz.