Siyonist işgal rejimi günlerdir Gazze'ye bomba yağdırıyor

Siyonist işgal rejimine bağlı topçu birlikleri, bugün abluka altındaki Gazze Şeridi’nde Filistin İslami Direniş Hareketi’ne (Hamas) ait 3 noktayı bombaladı.

Ekleme: 20.08.2020 17:55:07 / Güncelleme: 20.08.2020 23:33:00 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Bölgedeki yerel kaynaklar, işgalcilerin, Gazze’nin güneyinde yer alan Han Yunus’a bağlı El-Karara beldesindeki mevzileri bombaladığını aktardı.

Siyonist işgalrejimi yaklaşık 10 gündür, Gazze şehrinde bulunan ve Birleşmiş Milletler Filistin Mültecileri Yardım ve Çalışma Ajansı'na (UNRWA) bağlı bir ilkokul başta olmak üzere 30’a yakın noktayı bombaladı. Hedef alınan ilkokula atılan füzenin patlamadığı ancak okulda hasar meydana geldiği belirtilirken, olay anında okulun boş olması nedeniyle can kaybı ve yaralanma olmadığı ifade edildi.

Gazze'den geldiği söylenen yanan uçurtma ve balonlara çözüm bulamayan siyonist işgal rejimi, bu uçurtma ve balonların hazırlandığını iddia ettiği sınır bölgelerine sık sık hava saldırıları düzenliyor.

İşgalciler, yaklaşık 2 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi'ni 2006'dan bu yana kara, deniz ve havadan abluka altında tutuyor. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar