Siirt’te 15 Temmuz çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

15 Temmuz şehitleri için düzenlenen etkinlikler, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından kentte bulunan şehitlikteki mezarlığa karanfil bırakılmasıyla başladı.

Ekleme: 15.07.2020 16:50:05 / Güncelleme: 15.07.2020 16:52:44 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İl Müftüsü Vahap Kapıcı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte konuşan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, milli iradeye yönelik yapılan bu menfur girişime karşı kadın, erkek, genç, yaşlı demeden bedenini tanklara siper ettiğini söyledi.

Hacıbektaşoğlu, “Bombalara, kurşunlara kendini siper eden vatan, millet, bayrak ve devlet sevdalısı milletimizin onurlu duruşu karşısında darbeciler hezimete uğramıştır. Tarihi şan ve şeref destanları ile dolu olan milletimiz, bu vakur mücadelesi ile tüm dünyaya bir ders vermiştir. İnanıyorum ki atalarımızdan miras aldığımız bu mukaddes değerler uğrunda canını vermekten çekinmeyen aziz milletimiz, birlik ve bütünlüğüne kast eden bütün şer odaklarına karşı tarih boyunca verdiği mücadelesini aynı azim ve şuurla devam ettirecek 15 Temmuz diriliş ruhunu kıyamete kadar nesillerinin belliğinde yaşatmaya devam edecektir.” dedi.  (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler