Diyarbakır'da 6 ilçede toplu taşıma hizmeti yeniden başlıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Covid-19'a karşı alınan tedbirler kapsamında 21 Nisan Salı gününden itibaren geçici süreliğine durdurulan ilçe seferleri, 6 ilçede toplu taşıma hizmeti yeniden başlıyor.

Ekleme: 12.07.2020 19:45:06 / Güncelleme: 12.07.2020 19:53:20 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Coronavirus tedbirleri kapsamında 21 Nisan Salı gününden itibaren geçici süreliğine durdurulan ilçe seferleri, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nun Ulaşım Daire Başkanlığı ile yaptığı toplantının ardında 6 ilçede toplu ulaşım hizmeti yeniden başlıyor.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu Başkanlığında, kentteki ulaşım hizmeti ile ilgili yapılan toplantının ardından alınan kararla Silvan, Bismil, Ergani, Çınar, Çermik ve Hanı ilçelerine yarından itibaren 17 araç ile yeniden toplu ulaşım hizmeti verilecek.

Ulaşımın şehir ve medeniyetin bel kemiği olduğunu vurgulayan Karaloğlu, toplantıda vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de değerlendirdiklerini belirterek diğer ilçelerde de ilerleyen süreç içerisinde alınacak tedbirlerle toplu taşım seferlerinin yeniden başlanacağını duyurdu. (İLKHA)