El-Fetih yönetimi bir Filistinliyi gözaltına aldı, 4 kişiyi de tutukladı

El-Fetih yönetimine bağlı güvenlik güçleri, Batı Şeria'da kendi vatandaşlarını siyasi görüşleri nedeniyle gözaltına almaya ve tutuklamalara devam ediyor.

Ekleme: 16.06.2020 14:20:05 / Güncelleme: 16.06.2020 14:20:27 / Güncel
Destek için 

İki zulmün arasında kalan Filistinliler, bir yandan siyonist işgal rejiminin alıkoyma ve kaçırma zulümlerine maruz bırakılırken, öte yandan el-Fetih yönetimine bağlı güvenlik güçleri ise kendi vatandaşlarını sırf siyasi fikir ve düşüncüleri sebebiyle gözaltına alıyor ve tutuklamaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Nablus'ta güvenlik güçleri, Siyonist işgal hapishanelerinden 1 ay önce çıkan özgürleştirilmiş esir Selame Abdücevad'ı bu sabah iş yerine düzdenlediği baskın sırasında gözaltın aldı.

Ayrıca, Filistin güvenlik güçleri Kalkilya ve el-Halil'de Hizbu't-Tahrir üyelerine karşı gerçekleştirdiği operasyanlarda 4 kişiyi tutukladı.

Şu ana kadar el-Fetih yönetimi tarafından siyasi fikirleri nedeniyle tutuklananlar arasında siyonist işgal güçlerine karşı gösterdikleri direnişten dolayı senelerce tutuklu kalan özgürleştirilmiş eski esirler de bulunuyor. (İLKHA)