Hasta ve yakınına hakaret eden doktor hakkında soruşturma başlatıldı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde ameliyat olan hastanın sorusuna kızan, hasta ve yakınına sözlü hakarette bulunan doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

Ekleme: 13.06.2020 02:35:05 / Güncelleme: 13.06.2020 11:38:13 / Güncel / Aydın Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Bu kez doktor hasta ve yakınına hakaret etti. Olay, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, bel kayması şikayetiyle Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne başvuruda bulunan 87 yaşındaki Mesure Toker’in yatışı yapılarak ameliyatta alındı.  

 

Ameliyat sonrası servise çıkarılan Toker, sabah kontrole gelen Algoloji Bölümü Bilim Dalı Başkanı Prof. Doktor Osman Nuri A. ile görüşünce, durumu anlatıp, şikayetlerini söyledi. Doktora neden ameliyatı randevu aldığı değil, başka bir doktorun yaptığını soran Toker'e, Osman Nuri A. bağırarak tepki gösterdi.

Doktorun bağırarak hakaret etmesi üzerine, hasta yakını neden hakaret ettiğini söylemesi üzerine kızan doktor, bu kez hakaretler yağdırmaya başladı. Yaşanan olay, odada bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla çekerek sosyal medyada paylaştı.

Sosyal medyada gelen yoğun tepkiler üzerine üniversitenin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Sosyal medyada yer alan görüntüler kamuoyu vicdanında olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. İlgili kişi hakkında ivedilikle hukuki süreç başlatılmıştır.” paylaşımında bulundu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar