Bağlar Belediyesi karantinada kalan ailelerin gıda ve temel ihtiyaçlarını karşıladı

​Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Covid-19 salgını nedeniyle karantinaya alınan 5 Nisan Mahallesi'ndeki ailelerin gıda ve temel ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladı.

Ekleme: 09.06.2020 16:25:07 / Güncelleme: 09.06.2020 16:25:53 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Son zamanlarda vaka sayısının arttığı merkez Bağlar ilçesinde karantinaya alınan ailelerin ihtiyaçlarını, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu karşıladı.

Yeni tip Coronavirus nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara ulaşarak taleplerini öğrenen Beyoğlu, daha sonra özel ekip oluşturarak gıda ile sebze ve meyveden oluşan ihtiyaçların vatandaşlara ulaştırılmasını sağladı.

Karantinada kalan vatandaşlar, belediye ekiplerini karşılarında görünce bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'na kendilerini unutmadıkları için teşekkürlerini iletti.

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu ise, "Karantinada kalan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını kendi imkânlarımızla karşıladık. Sosyal ve gönül belediyeciliği anlayışımızın gereği budur." dedi.

Giriş ve çıkışların yasaklandığı Bağlar Belediyesi zabıta ekipleri sokak ve caddelerin başında nöbet tutarak kontrolü sağlıyor. (İLKHA)