Akrabalar arasında arazi kavgası: Bir ölü, bir yaralı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Ekleme: 07.06.2020 22:35:04 / Güncelleme: 07.06.2020 22:49:29 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep’te akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bıçaklanan Ömer Toprak (43) öldü, babası Kadir Toprak ise ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesinin Göllüce Mahallesi’nde meydana geldi. Aynı mahallede oturan ve aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan amca çocukları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen ve bıçakların da kullanıldığı kavgada, bıçaklanan Ömer ve Kadir Toprak ağır yaralandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ömer Toprak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Hastanede tedavisi devam eden Kadir Toprak’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayın ardından polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri alırken, kavgaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. (İLKHA)