OLAYLAR DÜNYAYI NEREYE GÖTÜRÜYOR?

Dünyaca ünlü birkaç kuruluş üst üstedir “Korona sonrası yeni dünyanın nasıl olacağı üzerine bilimsel araştırmalar” adıyla bazı raporlar ortaya koyuyorlar.

Ekleme: 03.06.2020 14:27:42 / Güncelleme: 03.06.2020 14:29:20 / Dünya
Destek için 

YUSUF CAN – HABER YORUM

Bu kuruluşlardan bir kaçı;

-Stratfor (Gölge CIA) olarak bilinir.

-Black Rock

-Bank of America

-FP(Foreign Policiy)

Bu 4 kurum, “Covid-19 sonrası yeni dünya düzeni” adıyla yaptıkları çalışmada çok önemli başlıklar sunmuşlar. Bu başlıklardan birkaçının bugünleri işaret ettiği söylenebilir.

-Yeni Avrupa Birliği

-Ortadoğu Birliği

-Avrupa Ordusu

-99 Üyeli Yeni NATO

Bu başlıkların günümüzde Batılı ülkelerde yaşanan gelişmelerle yakından ilgili olduğu ortada.

İnsanlar sıradan günlük hayatlarını yaşarken birileri yine boş durmuyor.

ABD’de başlayıp Avrupa’ya sıçrayan ırkçılık karşıtı gösterilerin deyim yerindeyse “Yeni bir düzene yeni bir sisteme geçişin başlangıcı” olacağı anlaşılıyor.

Ancak burada dikkat çekici olan bu kurumların ortaya koydukları projeksiyonlarda;

a)Aynı sonuçlara varmaları

b)Bugün yaşananları ve akabinde alınacak kararları önceden ön görmeleri(!?)  

Malum ABD’de G. Floyd isimli siyahinin acımasızca katledilmesi üzerine patlak veren olaylar gün be gün tırmanıp aniden Avrupa’ya sıçrıyor ve orada da yaygınlaşıyor.

İlginçtir sanki Irkçılıkla ilgili eski dosyalar da birileri tarafından yeniden açılarak insanlar sokakta tutuluyor.

Mesela Fransa’da bu oldu:

“Fransa'nın başkenti Paris'te 2016 yılında polis tarafından gözaltına alındığı sırada yaşamını yitiren Afrika kökenli Fransız Adama Traore için salı günü düzenlenen yürüyüşte göstericilerle güvenlik güçleri arasında çatışmalar yaşandı.

ABD'de polisin öldürdüğü George Floyd için gerçekleştirilen protestolardaki sloganların kullanıldığı yürüyüşe, Fransa'da koronavirüs önlemleri kapsamında 10 kişiden kalabalık grupların bir araya gelmesi yasak olmasına karşın yaklaşık 20 bin kişi katıldı.”

Avrupa başkentlerini sarsmaya başlayan bu gösterilerin bir bilinçaltı süreci olduğu yadsınamaz ancak olayları organize eden birilerinin olduğu da göz ardı edilemez.

Yukarıdaki araştırma sonuçlarıyla bugün sokaklarda yaşananları yan yana koyduğumuzda sebep sonuç ilişkilerinin arasında belirgin bir soru işaretinin bulunduğu fark ediliyor.

Birilerinin bu olayları(başlatmasa dahi) kötü niyetli gelecek projeksiyonları için sonuna kadar kullanabileceği de gözden kaçırılmamalıdır.