Siyonist işgalciler şafak baskınlarıyla 15 Filistinliyi esir aldı

Siyonist işgalciler, bugün şafak vaktinde, Batı Şeria'da daha önce serbest bırakılan Filistinli esirlerin de aralarında bulunduğu 15 Filistinlinin evlerine düzenlediği baskınlarla alıkoyarak işkence merkezlerine götürdü.

Ekleme: 02.06.2020 11:55:04 / Güncelleme: 02.06.2020 11:56:11 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Nablus, Cenin, Ramallah ve Salfit kentlerinin baskınların ana merkezleri olarak kayıtlara geçerken, siyonist işgalcilerin; Filistinlilerin evlerine baskın düzenleyerek arama yaptığı, eşyaları dağıttığı, ev ahalisine saldırarak tartakladığı bildirildi.

Cenin kentinde, aralarında 4 eski esirin de yer aldığı 5 kişinin alıkonulması sırasında işgalcilerin silahla ateş açtığı ve ses bombaları kullanarak müdahalede bulunduğu belirtildi.

 

Şafak vaktinde işgalci siyonistlerin baskın ve tacizlerine uğrayan bir başka kent ise Nablus oldu. İşgalci siyonistler; Nablus'un El-Mahafiyya bölgesinden bir, Tel Ğarba köyünden bir, Beita kasabasından 2 olmak üzere toplamda 5 Filistinli Müslümanı esir aldı.

İşgalciler Ramallah'ta, 18 yaşındaki 2 gencin de aralarında olduğu 3 kişiyi alıkoyarken, Salfit kentinin Kifl Haris kasabasından da 2 Filistinliyi esir aldı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar