SON DAKİKA HABERLERİ SUPERHABER.TV'DE!

İlandır

Ekleme: 20.05.2019 06:46:00 / Güncelleme: 23.05.2020 21:01:17 / Tanıtım
Destek için 

Gündemde ki konulara vakıf olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Superhaber.tv olarak ülke genelinde ki anlık gelişmeleri, doğru ve güncel olarak takip edebilirsiniz. Ekonomiden siyasete, sınav tarihlerinden emekli maaşlarına kadar birçok haberi sitemizde sizler için derlemekteyiz. Yaşanan gelişmelerden ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız, bizleri takipte kalın.

EKONOMİ HABERLERİ!

Superhaber.tv olarak ekonomi haberleri kategorimiz altında topladığımız, dolar fiyatları, altın fiyatları, emekli maaşları, işsizlik maaşı, evde bakım maaşı, kredi ve burslar gibi çoğu kişiyi yakından ilgilendiren haberleri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Her ayın belli günlerinde yatan evde bakım maaşı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan, bakımı gerekli ve bakıma ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylerin ailelerinden ayrılmamaları amacıyla ödenmektedir. Evde bakım maaşı alan vatandaşlar sitemizden her ay güncel olarak maaşların hangi illerde yattığını takip edebiliyor. Aynı zamanda milyonlarca kişiyi ilgilendirmekte olan emekli maaşlarını ise sitemizden takip edebilirsiniz. Emekli maaşınızın ne zaman yatacağını, zam gelip gelmediğini, ikramiyelerin ne zaman hangi tarihte hesaplarınıza yatacağını uzman kadromuz tarafından sizler için hazırlanan haberler ile ulaşabilirsiniz.

ALTIN FİYATLARI VE DOLAR FİYATLARI SİZLERLE!

Ülke genelinde en çok araştırılan konulardan biri olan altın ve dolar fiyatları koronavirüsün tüm dünyayı kısa zamanda etkisi altına alması ve Türkiye'de de görülmesi ile rağbet görmeye devam etmektedir. Piyasalarda ki değişimleri sizlerle her gün paylaşmakta ve sizleri haberdar etmekteyiz.. Altın fiyatlarında ki yükseliş ve düşüşlerden, ekonomide ki son gelişmelerden ilk sizin haberiniz olsun! Superhaber.tv ile medya alanında gerçekleşen her detaya en kısa sürede ulaşabilirsiniz. Bunun için de sitemizi ziyaret ederek merak ettiğiniz kategorilerde ki haberlerimize anında ulaşabilirsiniz.

İşsizlik maaşı haberleri birçok kişi tarafından takip edilmektedir. İşsizlik maaşı alabilmek için hizmet akdinin sona ermesinden önceki son 120 gün hizmet akdine tabi olmak, kendi isteği ve kusuru dışında işsiz kalmak gerekmektedir, işsizlik maaşının nasıl alındığını, ne zaman yatacağını ve başvuru şartlarını sitemizden öğrenebilir ve takip edebilirsiniz. En güncel haberlerimiz ile sizlere an be an hizmet vermeye devam etmekteyiz. Doğru ve anlaşılır haberler üretmekte, ülkenin nabzını tutmaktayız.

RAMAZAN İMSAKİYESİ!

Mübarek Ramazan ayı İslam dininde Hazreti Muhammed'e Kur'an-ı Kerim'in ayetlerinin inmeye başladığı ve aynı zamanda oruç ibadetinin yerine getirildiği aylardan biri olarak bilinmektedir. Bu mübarek ayda iftar ve sahur saatlerini sitemizden güncel olarak takip edebilir, ezanın yaşadığınız şehirde kaçta okunacağını öğrenebilirsiniz. Ramazan ayı boyunca, okunacak en güzel duaları ve tesbihleri sizler için derlemeye devam etmekteyiz. İslam'ın şartlarından biri olan oruç ibadetini yerine getirirken, hangi durumlarda orucun bozulabileceğini, oruç tutarken okunacak duaları, fitre ve zekatın önemini Superhaber.tv olarak sizlere ulaştırmaktayız. Mübarek gecelerin önemini de sitemiz arayıcılığı ile takip edebilirsiniz.

Kadir Gecesi, Miraç Kandili, Regaib Kandili ve diğer özel gece ve kandillerin anlam ve önemini sitemizde hazırlamakta ve sizlere sunmaktayız. Namaz ibadetini yerine getirmek isteyen çoğu kişi için, sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazının nasıl kılınacağını görseller ile destekleyerek sizlerle paylaşmaktayız. Sabah namazında hangi surelerin okunacağını, akşam namazının kaç rekat olduğunu, namaz saatlerini Superhaber.tv'den öğrenebilirsiniz.

Etiketler: