Boş Vakitleri Değerlendirecek Eğlenceli Web Siteleri

ilandır..

Ekleme: 20.05.2019 06:46:00 / Güncelleme: 23.05.2020 14:06:02 / Tanıtım
Destek için 

Özellikle bu aylarda içinde bulunduğumuz karantina döneminde, evde ve bilgisayar başında oldukça vakit geçiriyoruz. Bu vakitler artık internette dahi yapacak bir şey bulamayacak kadar uzun olabiliyor. Bu durumda da sürekli kullanımdan ziyade boş vakitlerde eğlendirecek bazı web sitelerini inceleyelim.

Gartic.io

Gartic.io sitesi aynı zamanda mobil uygulaması da bulunmasıyla birlikte arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz çiz ve tahmin et mantığında çalışan bir çizim oyunudur. Oyuncular sırayla kendilerine verilen konuda resim çizer ve diğer oyuncular da çizilen resmi tahmin etmeye çalışır. Oyunun bitişinde en yüksek puana erişen oyuncu kazanır. Oyunun web sitesi üstünden aynı zamanda diğer ülkelerdeki oyuncularla eşleşebilir ve odalara katılabilirsiniz.

Quick, Draw With Google!

Bu da Gartic.io tarzında bir çizim oyunu, fakat Quick, Draw’da kendinizle yarışıyorsunuz. Uygulama tarafından size verilen konuyu 20 saniye içinde çizmeye çalışıyorsunuz ve uygulama yaptığınız çizimi tahmin ediyor. Her ne kadar başarılı bir tahmin yazılımı çalışsa da bazı noktalarda tahmin edemeyebilir.

GeoGuessr

GeoGuessr oyunu sizi Google Haritalar üstünden rastgele bir konuma gönderiyor ve o yeri etrafı inceleyerek tahmin etmeniz isteniyor. Dünya üzerinde çeşitli bölgeleri görmek, nasıl yerler olduğunu keşfetmek açısından yararlı bir oyun. Ayrıca oyun alanınızı daraltmak için çeşitli bölgelerde oynamayı tercih edebilirsiniz.

Incredibox

Müzik ile ilgilenenler için güzel bir site olan Incredibox’ın aynı zamanda mobil uygulaması da bulunuyor. Uygulama içerisinde size verilen çeşitli ritim tercihlerini doğru şekilde sıralayarak güzel bir müzik oluşturmanız gerekiyor. Ayrıca oluşturduğunuz müziği siteye kayıt olmadan kolayca kaydedip insanlarla paylaşabilirsiniz.

Touch Pianist

Touch Pianist sitesi üstünde önceden siteye yüklenmiş parçaları piyano ile çalabilirsiniz. Piyano çalmak özel bir yetenek istese de bu sitede klavye üstünden rastgele herhangi bir tuşa bastığınızda parçadaki doğru nota çalıyor. Uzun lafın kısası klavye tuşlarıyla piyano çalma hissiyatını tadarak rahatlayabilirsiniz.

The Useless Web

Bu site üstünden internette barınan birçok gereksiz web sitesine erişebilirsiniz. Sitedeki butona bastığınız zaman site yeni sekmede rastgele bir web sitesi açacaktır. Gelen sitelerin birçoğu gereksiz olsa da arada eğlenceli siteler denk gelebiliyor.

Weird or Confusing

Ziyaretçilere garip veya şaşırtıcı ürünler gösteren bu web sitesi üstünde, ebay üstünden değişik ürünlerin satış bağlantılarına erişebilirsiniz. Gelen ürünler çok gereksiz ve saçma olsa da bir o kadar da komik ürünler gelebiliyor. Örneğin ilaç kutusu şeklinde bir bardak veya çeşitli şaka ürünleri gibi.

Oku HABER

Güncel ve eğlenceli haberleriyle size gün boyu doyurucu içerik sağlayan bir site. Gündem haberleri yanı sıra, sağlık, mitoloji,dünya haberleri, gezi rehberi ile içinden çıkamayacaksınız. Haber Okumanın en eğlenceli yolu Oku Haber

Etiketler: