Maske takma zorunluluğu getirilen Şanlıurfa'da, halka ücretsiz maske dağıtılıyor

Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile maske takılmasının zorunlu hale gelmesinin ardından, ihtiyacı karşılamak üzere harekete geçen belediyeler, halka ücretsiz maske dağıtmaya başladı.

Ekleme: 16.05.2020 16:35:08 / Güncelleme: 16.05.2020 16:37:47 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından, yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında kentin 3 farklı noktasında halka ücretsiz olarak maske dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile vatandaşlara maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından kentte denetimler arttırıldı.

Kentin en işlek caddelerinden olan Atatürk Bulvarı'nda bekleyen polis, halkı maskesiz dışarı çıkmaması konusunda sık sık uyarılarda bulundu.

Maske dağıtımı ile ilgili İLKHA mikrofonlarına konuşan Haliliye Belediyesi maske dağıtım sorumlusu Bahattin Topal, "Bugün maske dağıtımımız devam ediyor. Haliliye Belediyesi olarak kentin 3 farklı noktasında standımızda maske dağıtıyoruz. Emniyet Caddesi, Şehitlik Kavşağı ve Rabia Meydanı'nda her gün ücretsiz maske dağıtıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı maske almaya bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)










Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar