Şanlıurfalılar, yasak biter bitmez soluğu Balıklıgöl’de aldı

İçişleri Bakanlığı tarafından, Coronavirus ile mücadele kapsamında ilan edilen 4 günlük sokağı çıkma yasağının sona ermesinin ardından bazı Şanlıurfalılar, Balıklıgöl’ü ziyaret ederek balıklara yem attı.

Ekleme: 27.04.2020 02:35:05 / Güncelleme: 27.04.2020 05:09:48 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında aralarında, Şanlıurfa’nın da olduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak’ta ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı saat 24.00 itibariyle sona erdi.

Sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından Şanlıurfa’nın sokak ve caddeleri hareketlendi. Şehrin en işlek caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde trafik yoğunluğu yaşanırken, bazı vatandaşların kaldırımlarda gezindiği görüldü.

Sokağa çıkma yasağından dolayı 4 gündür boş kalan Balıklıgöl, yasağın sona ermesinin ardından bir an da hareketlendi. Balıklıgöl’ü ziyaret eden vatandaşlar, balıklara yem atarak cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Balıklıgöl’ü ziyaret eden Osman Akarslan, 4 gün boyunca evde çok sıkıldığını belirterek, “Perşembe gününden beri sokağa çıkamıyoruz. İnsanlar evde kala kala canlarını sıkılmaya başladı. Bizden bundan dolayı yasak sona erir ermez saat 24.00’te Balıklıgöl’e geldik. Biraz hava aldık.  Balıklıgöl bizim için huzur ifade ediyor. Sıkıntı ve stresimizi buraya gelerek üstümüzden atıyoruz. Makam-ı İbrahim’i ziyaret ederek huzur buluyoruz.” dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler