Gaziantep'te işyerindeki silahlı soygunla ilgili 2 zanlı tutuklandı

Gaziantep'te bir telefon bayisinde silahlı soygun yaptıkları gerekçesiyle düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Ekleme: 25.04.2020 10:05:05 / Güncelleme: 25.04.2020 10:07:38 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Yüzleri maskeli ve silahlı 2 kişi, Şahinbey ilçesinin 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir telefon bayisi sahibine silah göstererek çanta içindeki 70 bin TL ve bir adet dizüstü bilgisayar çaldı.

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında iş yerindeki ve çevredeki yaklaşık 500 güvenlik kamerası kayıtları incelenerek, şüphelilerin kimliklerini belirlendi.

Olaydan sonra kendilerini bekleyen motosikletle kaçtıkları tespit edilen ve soygunu birlikte yaptıkları iddiasıyla akraba olan M.A, M.Ş, M.Ş. ve A.Ş. isimli şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada ise soygunda kullanılan motosiklet tuvalette ele geçirildi. Gözaltına alınan ve ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek "silahlı yağma" suçundan adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden A.Ş. ve M.A. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İLKHA)