Gaziantep sokağa çıkma yasağının ikinci gününde de sessizliğe büründü

Yeni tip Coronavirus tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağının ikinci ve son gününde de Gaziantep’te cadde, sokak, meydan ve parklar boş kaldı.

Ekleme: 12.04.2020 15:50:05 / Güncelleme: 12.04.2020 15:50:05 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İçişleri Bakanlığının 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta iki gün sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından Türkiye'nin en kalabalık kenti Gaziantep en sakin günlerini yaşıyor.

Sokağa çıkma yasağının ikinci gününde de vatandaşların yasağa uyduğu, kentteki meydan, cadde ile sokakların boş kaldığı görüldü. Sokağa çıkma yasağının etkileri ana yollar, sokaklar, caddeler, en işlek meydanlar ile parklar gibi kentin tüm noktalarında hissedildi.

Yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu noktalardan Karagöz, Suburcu, İnönü, Hoşgör, Hürriyet ve İncilipınar gibi merkezlerde sessizlik hâkim oldu.

Balıklı, 100. Yıl, Kırkayak ve Şehreküstü parkları, 15 Temmuz, Şıh ve Şehreküstü Konakları meydanları tamamen boş kalırken, normal günlerde aşırı kalabalıktan dolayı yürümekte bile zorlanılan Gaziler, Mütercim Asım ve Şıhcan Caddesinin de sakin olduğu görüldü. Kentin en işlek cadde ve meydanları boş kalırken Şıh Meydanı da güvercinlere kaldı.

Meydanlar başta olmak üzere kentin birçok noktasında önlem alan polis ekipleri, uygulama noktaları oluşturarak yasak kapsamı dışında kalan vatandaşlardan kurum kimlik kartı veya çalışma belgesi istiyor.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler