Petek Temizleme

ilandır...

Ekleme: 12.04.2020 11:18:29 / Güncelleme: 12.04.2020 11:18:29 / Tanıtım
Destek için 

Petekler içerisinde kireçlenme, korozyon gibi sebeplere bağlı olarak kir ve pas tortuları oluşur. Bu nedenlerle daha fazla elektrik ve gaz tüketilmesine rağmen verimli bir ısınma gerçekleşmez. Bu noktada başvurulabilecek çözüm ise petek temizleme ile bu kir ve tortulardan kurtulmaktır.

Temizlik İşlemleri

Peteklerin temizliğinde, basınçlı makineler kullanılır. Bu makineler sayesinde petek içine çökmüş her tür tortu, kir, kireç tabakası tamamen temizlenir. Petekleri sökmek zorunda olmaksızın ve bir tadilat işlemine de girişmeden kolay bir şekilde temizlik sağlanır. Bu çalışma esnasında tesisatın girişine bir hortum, çıkışına da bir hortum bağlanır. Çıkış hortumu ise gidere bırakılır ve temizleme ilaçları ile birlikte petek temizliği sağlanmış olur. Tüm petekler bu çalışma sistemi içerisinde ayrı ayrı ve tek tek temizlenir.

Uzman Çalışanlar

Tam bir temizlik için işinin uzmanı olan çalışan ve firmalardan hizmet almak önem taşır. Bu şekilde etkili bir temizliği, hızlı ve hiç sorunsuz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Petek Temizliği Faydaları

Yaptırılacak temizlik neticesinde istenilen düzeylerde ısınma imkanına ulaşırken, daha az para öder ve önemli ölçüde tasarruf sağlarsınız. Gaz ve elektrik tüketiminde tasarruf ile birlikte, ısınma sistemi içerisinde bulunan tüm parçaların, peteklerin ve kombinin çalışma ömrünü de uzatmış olursunuz.

Profesyonel bir çalışma ile kaliteli temizlik noktasında petektemizligifiyatlari.com mükemmel hizmet sunuyor. Hızlı ve ekonomik çözümleri ile dikkat çekiyor

Kaynak : http://petektemizligifiyatlari.com/

Etiketler: