Putin'in piyadesiyim dedi

Rusların işgal altında tuttuğu Çeçenistan’a atadığı kukla yönetici Ramazan Kadirov , 'Ben Putin'in piyadesiyim' dedi.Kadirov Putin hangi emri verirse kayıtsız şartsız boyun eğeceğini de sözlerine ekledi.

Ekleme: 11.04.2020 18:33:01 / Güncelleme: 11.04.2020 22:29:05 / Haber-Yorum
Destek için 

Haber Merkezi

Rusya'nın işgal altında tuttuğu Çeçenistan Cumhuriyeti'nin  Ruslar tarafından atanmış sözde lideri  Ramazan Kadirov efendisine olan sadakatini “bana ne emir verirse kayıtsız-şartsız yaparım sözleri ile kamuoyunun gündemine taşıdı.

Koronavirüs nedeni ile Çeçenistan sınırlarını diğer bölgelere kapatınca Putin isim vermeden kukla lider Kadirov’u eleştirmiş ve öerk bölgelerin sınırlarını kapatmasının doğru olmadığını söylemişti.

Putin’in isim vermeden yaptığı bu eleştiri üzerine Kadirov çıktığı yerel kanalda "Ben Putin'in piyadesiyim" sözleri ile bağlılığını göstermeye çalıştı.

Putin’e olan sadakatini izleyicilere “Hangi ülkede yaşıyorsunuz, çocuklarınız nerede çalışıyor, nerede maaş alıyor? Beğenmeyen bu ülkeyi terk etsin" sözleri ile sürdüren kukla lider, Çeçen halkının maaşını Rus Devletinin verdiğini iddia eden Kadirov, "Bunu kabul etmeyen Allah'ı da kabul etmiyor demektir" sözleri ile kukla bir yönetici olduğunu bir kez daha gösterdi.