Covid-19 önlemleri kapsamında Diyarbakır Sur ilçesinde 4 kontrol noktası kuruldu

Diyarbakır İl Hıfzıssıhha Kurulunca Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek, vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek ve sosyal mesafeyi sağlamak amacıyla bir dizi yeni önlemler alındı.

Ekleme: 09.04.2020 12:35:05 / Güncelleme: 09.04.2020 12:35:52 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Bu önlemler kapsamında Diyarbakır Sur ilçesinde Dağkapı, Tekkapı-Çiftkapı, Urfakapı ve Mardinkapı noktalarında araç giriş-çıkış hareketliliğini denetlemek için kontrol noktaları kuruldu.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Hıfzısıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda Diyarbakır Sur ilçesine 08.00-18.00 saatleri arasında 4 adet kontrol noktası oluşturularak özel araçların giriş-çıkış hareketlerinin kontrollü bir şekilde sağlanacağı duyuruldu.

Açıklamada, “Sur ilçemizde 4 adet kontrol noktası oluşturularak 08.00-18.00 saatleri arasında araç giriş çıkış hareketlerinin kontrollü olarak sağlanmasına, ilçe girişinde ürün ve ticaret lojistik tedarik faaliyetlerine yönelik araçlar dışındaki özel araçların yasaklanması kaydıyla Dağkapı, Tekkapı-Çiftkapı, Urfakapı ve Mardinkapı giriş yasak, çıkışlar serbest olacak şekilde araç kontrol noktaları kurulmasına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler