KORONA PARTİLERİ YAPAN TUZU KURULAR!

Dört gün önce İstanbul Beylikdüzündeki bir villada yaklaşık yüz kişi sözümona eğlenmek için “Korona Partisi” adını verdikleri bir rezalete imza attılar.

Ekleme: 03.04.2020 17:00:24 / Güncelleme: 04.04.2020 14:29:13 / Güncel
Destek için 

YUSUF CAN –HABER YORUM

Tepkiler üzerine emniyet geceyi organize eden 11 kişiyi gözaltına alarak işlem başlattı.

Sonuçta işin organizatörü olan 4 kişiye 2 ay ev hapsi cezası verildi, bina mühürlendi. Gerekçe “Umumi Hıfzıssıhaya muhalefet ve halkın sağlığını tehlikeye atmak

Çok geçmedi benzer haberler ard arda gelmeye başladı.

Antalya’dan gelen haberde bir kısım genç bir yanda arabalarıyla Drift yaparken diğer yanda kalabalık toplanmış  açık kadın seyrediliyor.

Son düşen haber ise İzmir’den.

İzmir hiç geri durur mu? Dedirtecek cinsten.

"İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir otelin restoran katında toplanan 9 genç, alkol ve müzik eşliğinde parti verdi.

Partiye katılan gençlerden biri, o anları sosyal medya hesabından 'Eğlence istenirse otel de kapatılır', 'Biz varsak eğlence bitmez' notuyla paylaştı.”

Tepki çeken görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından vatandaşların da ihbarı üzerine harekete geçen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otele baskın yaptı.

Partiye katılan 9 kişiye ise 'Bulaşıcı hastalıklarla ilgili tedbirlere aykırı davranmaktan işlem yapıldı”

Tuzu kuru Laik yaşam düşkünleri, ahlaksızlıklarından (tabii onlara göre eğlencelerinden) ödün vermek istemiyorlar. Hem de halkın genel sağlığını tehlikeye atmak pahasına

Yaşanan bu gelişmeleri sıradan birer olay olarak ele almak mümkün ama aslında hiç de öyle değiller. Yani insan şunları düşünmeden edemiyor:

-Korona belası ABD ve Avrupa’yı daha yeni yeni sarmaya başlarken aynı tür müptezeller “yahu biz eğleniyoruz kötü bir niyetimiz yoktu!” diye savunma yaparak işin içinden sıyrılmaya çalıyorlardı. Ne zaman ki Korona buraları kasırga gibi savurmaya başladı insanlar bu müptezellerin vurdumduymazlığını lanetlemeye başladı.

-Şimdi bizdeki Laikler aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. İnşallah sonumuz ABD- İtalya  vb. gibi olmaz!

-Bazı yaşlılarımız ilk günlerde 65 yaş için getirilen sokağa çıkma yasağına uymadıkları için kendini beğenmiş, laikliği ve Kemalistliğiyle ayrıca övünen Yılmaz Özdil “Parklarda oturan 65 yaş üstü angutlar” diyerek hakaret etmişti. Özdil sokağa çıkıp banklarda oturan yaşlı amcalara bu terbiyesizliği yaparken polisiye vakıa olan bu ahlaksızlıklara hiçbir şey söylememesi biraz garip değil mi?

-Yılmaz Özdil'e sormak lazım "Bunlara da Angut diyebiliyor mu?"
Tabii sadece o değil, onun gibi düşünen onun mahallesindekiler neden bu müptezelliklere sessiz kalıyorlar? İş Cami Cemaatine, dine dindara gelse ortalığı yakıp yıkıyorlar, ama bara şaraba gelince gıkları çıkmıyor.

Bazı İlahiyatçılar “Korona gibi belaların ahlaksızlıklardan dolayı geldiğini" söylüyorlar. Ne kadar doğrudur bilinmez ancak

BU AHLAKSIZLIKLARI ALENEN İŞLEYEN VE BU REZİLLİKLERİNİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMA ÇİRKİNLİĞİNİ SERGİLEYENLERİN BU VİRÜS KADAR TEHLİKELİ OLDUKLARINI VE Koronayla birleşmeleri halinde topluma ciddi zararlar verebilecekleri kesindir.