Kudüs Anneleri Platformu: Halkımızı mitinglere katılmaya davet ediyoruz

Kudüs Anneleri Platformu Başkanı Avukat Zehra Kazan, Kudüs için yapılan tüm mitingleri desteklediklerini belirterek, bütün halkı pazar günü düzenlenecek Kudüs mitinglerine davet etti.

Ekleme: 08.02.2020 19:40:04 / Güncelleme: 08.02.2020 23:17:47 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Kudüs Anneleri Platformu Başkanı Avukat Zehra Kazan, Müslümanım diyen herkesin Kudüs ile ilgili olarak harekete geçmesi gerektiğini ifade ederek, yarın Diyarbakır, İstanbul ve Sakarya'da düzenlenecek Kudüs mitinglerine tüm halkı davet etti.

Kudüs ile ilgili yapılan mitinglerin gurur verici olduğunu belirten Kazan, "Kudüs Anneleri Platformu olarak, öncelikle 28 Ocak 2020 tarihinde, ABD'nin yaptığı menfi açıklamaya karşı tepki verilmesi bizim için gurur vericidir. Türkiye her zaman Filistin ve Kudüs'ün yanında olmuştur. Bu 3 ilimizde yapılacak mitingleri sonuna kadar destekliyoruz. Ancak biz şunu da belirtmeliyiz ki İslam ümmeti hiçbir zaman kınamalarla, tepkilerle bir araya gelmeyecektir. Artık İslam İş birliği Teşkilatı, Arap birlikleri, Müslümanım diyen herkesin harekete geçme vaktidir. Bu 3 ilde gerçekleşecek bu mitinglerin inşallah genel bir şuur oluşturacağını düşünüyorum. Halkımızın artık harekete geçme vakti gelmiştir. Bütün halkımızı da bu mitinglere katılmaya davet ediyoruz. Rabbim, yar ve yardımcımız olsun." (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

 



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar