Gelin arabası ile şehir içi yolcu minibüsü çarpıştı

Diyarbakır'da Elâzığ Caddesi ve Gazi Caddesi'nin kesiştiği Dağkapı Kavşağı'nda dün gece saat 23.00 sıralarında trafik kazası meydana geldi.

Ekleme: 30.01.2020 12:45:12 / Güncelleme: 30.01.2020 13:03:00 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Gazi Caddesi'nde seyir halinde bulunan gelin arabası ile Elâzığ Caddesi istikametine giden şehir içi yolcu minibüsü kavşakta çarpıştı.

Görgü tanıdıklarının verdiği bilgiye göre, 34 SN 2232 plakalı gelin arabasını kullanan Geylani Cengiz, kavşakta dönmeye çalışırken Ramazan Efe'nin kullandığı 21 M 0209 plakalı şehir içi minibüsünün süratli gelmesi nedeniyle ile kaza meydana geldi. 

34 SN 2232 plakalı gelin arabasını kullanan Geylani Cengiz ve beraberindeki gelin ile damat kaza esnasında hava yastıklarının açılması yardımıyla kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Minibüs şoförü ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonucu her iki araçta da maddi hasar oluştu.

 

Çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri, tedbir amacıyla hafif yaralı bulunan kazazedeleri Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesine götürdü.

Kaza nedeniyle karayolunda kısa süreli aksama olurken, kazaya karışan araçlar vatandaşların yardımı ile yol kenarına çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Cihat Altun-İLKHA)













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar