Evlerden ve araçlardan hırsızlık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te evlerden ve araçlardan hırsızlık yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 2'si kadın 3 şüpheli tutuklandı.

Ekleme: 16.01.2020 11:20:06 / Güncelleme: 16.01.2020 11:21:29 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Gaziantep'in merkez Şehitkamil ilçesinde evlerden ve araçlardan hırsızlık yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 2'si kadın 3 şüpheli tutuklanırken, hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, merkez Şehitkamil ilçesinde 2 evde ve 6 araçta meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve şüphelilerinin de yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

 

Çalışmalar kapsamında, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimlikleri tespit edilen 3 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Evde meydana gelen hırsızlık olayının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 2 kadın ve bir çocuğun bir apartmana girdiği, çaldıkları malzemeleri de çocuğa taşıttığı yer alıyor.

Araçlarda meydana gelen hırsızlık olaylarının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde şüphelinin camını kırarak girdiği otomobilden hırsızlık yapması yer alıyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar