Umut Kervanı kışlık giyim yardımlarına devam ediyor

Umut Kervanı Vakfı, İstanbul’da onlarca muhtaç çocuğa kışlık giyim yardımında bulundu.

Ekleme: 12.01.2020 18:20:04 / Güncelleme: 12.01.2020 18:38:50 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

YYurt genelinde yaptığı yardım çalışmaları kapsamında yetim, mağdur ve muhtaçlara ulaşan Umut Kervanı, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

UUmut Kervanı, “Kışları Bahara Çevirelim” sloganıyla başlattığı kışlık giyim yardımı çerçevesinde İstanbul Bağcılar’da onlarca muhtaç çocuğa kışlık giyim yardımında bulundu.

YYaptıkları giyim yardımı sonrasında konuşan Umut Kervanı Vakfı Genel Merkez Temsilcisi Mehmet Şirin Güneş, şu ifadelere yer verdi: “Elhamdülillah, bugün sevinçliyiz. Bir daha yetim ve muhtaç çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme vesile oolduğumuz için rabbimize ne kadar şükretsek az gelir. Umut Kervanı ailesi olarak yurt genelinde olduğu gibi İstanbul’da da yetim ve muhtaç çocuklarımızın kışlık ihtiyaçlarını hayırseverlerimizin bağışlarıyla gidermeye çalışıyoruz. Allah-u Teala, ‘her kikim zerre kadar iyilik yaparsa muhakkak ki, onun karşılığını görecektir’ diye buyuruyor. İyilik yapmanın karşılığı elbette ki iyilik olacaktır. Peygamber efendimiz (Sallalahu Aleyhi Vesellem) şöyle buyuruyor; malını Allah yolunda sarf et ki, hem bu ddünyada hem de ahirette versin. Gelin hep beraber umutlu gözlerle yolumuzu gözleyen yetim ve muhtaç çocuklarımızın umudu olalım. Allah yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul eylesin.” (Nizamettin Aşkın- İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler