Kaçakçılar zula için çocuk bezlerini kullandı

Siirt'te gün geçtikçe şaşırtıcı işlere imza atan sigara kaçakçıları, gümrük kaçağı sigaraları bu kez de çocuk bezlerinin arasına ve ısıtıcının içine zulaladı.

Ekleme: 17.12.2019 17:09:15 / Güncelleme: 17.12.2019 17:46:16 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için 

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uygulama noktasında durdurdukları bir yolcu minibüsünde yaptıkları aramada, çocuk bezlerinin arasına ve ısıtıcının içine gizlenmiş halde gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada,"Siirt İl Emniyet Müdürlüğümüzce 'Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine' yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında; Siirt Kilit-1 Uygulama noktasında durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, 44 Kilogram gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 'Nargile Tütünü' ile çeşitli markalarda 44 karton gümrük kaçağı sigaraya el konulduğu" kaydedildi.

Açıklamanın devamında, minibüsün içerisinde iki şüpheli şahsın olduğunun anlaşıldığı ve araçta yapılan aramada değişik markalarda 829 paket gümrük kaçağı sigarayla birlikte nargile tütününe el konulduğu ve konuyla ilgili adli tahkikatın devam ettiği belirtildi. (Murat Orhan-İLKHA)