Meclis Başkanı Şentop 'Tokat Tanıtım Günleri'ne katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen 'Tokat Tanıtım Günleri' etkinliğine katıldı.

Ekleme: 30.11.2019 16:45:06 / Güncelleme: 30.11.2019 16:46:35 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yenikapı'da düzenlenen 'Tokat Tanıtım Günleri' etkinlik alanına sabah saatlerinde gelen Şentop, kapıda kendisini karşılayan Tokat Konfederasyonu (TOKKON) üyeleriyle tek tek tokalaştı.

'Tokat Tanıtım Günleri Hatırası' yazılı brandanın önüne geçerek vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Şentop, AK Parti Milletvekili Av. Özlem Zengin ve TOKKON Başkanı Ahmet Yılmaz ile birlikte Tokat İlçe Belediyelerinin stantlarını ziyaret etti.

Yoğun programına rağmen Tokat günlerine geldiğini kaydeden Şentop, "Tokat'a karşı ayrı bir muhabbetim var. Tokat'ta pek çok dostlarım ve hocalarım var. Buradan Tokatlılara selamlar gönderiyorum. İnşallah en yakın zamanda Tokat'a ziyarete gideceğim" dedi.

Ziyaret ettiği stantlarda hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmeyen Şentop, gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Edirne İpsala’da düzenlenecek olan Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP)’ın açılış törenine katılmak için alandan ayrıldı. (Nizamettin Aşkın-İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar