Terörist çete, Gazze'yi tank atışı ve hava saldırısıyla vurdu

Terörist çete ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden bir roket atıldığını, buna karşılık Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'na ait olduğunu iddia ettiği iki noktayı vurduklarını duyurdu.

Ekleme: 01.11.2019 09:06:38 / Güncelleme: 01.11.2019 11:31:38 / Dünya
Destek için 

Kudüs
Terörist çete, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden atılan rokete karşılık Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait olduğunu iddia ettiği iki noktayı tank atışı ve hava saldırısıyla vurdu.

Terörist çete ordusundan yapılan açıklamada, Gazze'den işgal rejimi tarafına bir roket atıldığı, roketin hava savunma sistemi tarafından imha edildiği belirtildi.

Açıklamada, rokete karşılık terörist çeteordusunun, tank atışı ve hava saldırısıyla Gazze'de Kassam Tugayları'na ait iki askeri noktanın vurulduğu kaydedildi.

Gazze Şeridi’ndeki Filistin Sağlık Bakanlığından terörist çete saldırısına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Terörist çete basınında yer alan haberlerde, Gazze Şeridi'nden atılan roketin "Demir Kubbe" hava savunma sistemiyle vurulduğu ve İsrail tarafında boş bir bölgeye düştüğü ifade edildi.

Terörist çete’nin Kanal13 televizyonunun haberinde ise Gazze Şeridi çevresindeki işgal rejimi yerleşim birimlerinde sirenlerin çaldığı, roketin, terörist çete ile Filistin direniş örgütleri arasında birkaç haftadır yaşanan çatışmazlık durumundan sonra atılan ilk roket olduğuna dikkat çekildi.

Kaynak, AA