Cumhuriyeti İslam Karşıtlığı Sanan Zavallılar

Yine bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması rezaleti yaşandı. Galiba bu tür olaylar Türkiye’ye has.

Ekleme: 31.10.2019 14:55:26 / Güncelleme: 31.10.2019 15:18:38 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

FARUK KUZU HABER YORUM

Hemen hemen her ülke kuruluş yıl dönümünü kutlar. Ancak Türkiye’deki gibisi yok.

Sanki ortada daha kapatılmamış bir hesap varmış gibi davrananlar var. Kutlamanın şekline bakıldığında bazı CHP’li belediyelerin ve o fikirden beslenen bazı vatandaşların “Kör göze parmak!” misali mütedeyyin insanlara bazı mesajlar vermeye çalıştıkları anlaşılıyor.

Merak edip sormak lazım:

-Acaba “Cumhuriyeti biz kurduk, sahipleri bizleriz” mi demek istiyorsunuz? Peki dini vatanı namusu uğruna canını feda eden milyonlarca Anadolu evladını nereye koyacaksınız? Cephelerde bu halk top yekun savaşmadı mı?

-Yeri geldiğinde Türkü- Kürdü-Lazı- Çerkezi bu vatanı beraber kurtardı demiyor musunuz? Yoksa bu sadece bir gösteriş, bir edebiyat mı?

- Sol zihniyetli laik Kemalistler bu cür’et ve cesareti nereden buluyorlar?

-Bu AZGIN AZINLIK bugün bu ortamda bunları yapıyorsa yarın ellerine (Allah Korusun) iktidar veya imkânlar geçerse neler yapacaklarını düşünmek istemiyorum.

- Bu AZGIN AZINLIĞA kimse çıkıp dur diyecek mi? Mesela Cumhurbaşkanı Erdoğan şunu açıkça söyledi:

“Cumhuriyete birilerinin yapageldiği gibi özenti kokan saçmalıklarla değil böyle hizmetleri kazandırarak layık olunur” Ancak sıklaşmaya başlayan ve dindar kesimlerin hayat tarzına direk müdahaleye varan hakaret ve dayatmalara karşı, bu azgın gruha karşı yönetimin bir reflexi olacak mı?

-İslami kesimlerin bir olmasının, medya olarak birlikte hareket etmelerinin vakti gelmedi mi?

-Cumhuriyet Kutlamalarına gönderme yapan, güzellemeler yapan İslami kesimler ve Müslüman şahsiyetlerin bu azgınlar topluluğuna müspet hiçbir etkisi oldu mu?

- Sahi bu azgın azınlık İngilizleri Yunanı gördüğünde de bu denli coşkuya geliyor mu?

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar