Hasta Yatağı Kiralama

Genellikle hastanelerde, yoğun bakım ünitelerinde ve hasta kişilerin evlerinde kullanılan hasta yataklarının tutunduğu parçaya hasta karyolası adı verilir.

Ekleme: 29.10.2019 16:04:19 / Güncelleme: 29.10.2019 16:04:19 / Sağlık
Destek için 

Böylece hasta bakımı kolaylaşır ve hasta refakatçılarının da işini kolaylaştırır. Normal yataklarda hasta bireylere bakmak o kadar zor olur ki hem kendileri rahat edemez hem de hasta bakıcıları da bir hayli zorluk çeker.

Hasta karyolaları hastaların kolay taşınabilmesi için tekerlekli yapıya sahip olurlar. Böylece hastalar hastanede de evlerinde de istenilen yere taşınabilir. Aksi taktirde hastalar gün geçtikçe ağırlaşır ve kaldırması indirmesi bir hayli zor olur. Bu nedenle hasta karyolası oldukça önemli bir ihtiyaçtır. Sizler de hastalarınıza konforlu bir şekilde bakmak istiyorsanız firmamızdan hasta yatağı kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Hasta Karyolası Çeşitleri

Hasta karyolaları kendi arasında motorlu ve motorsuz olmak üzere iki gruba ayrılır. Motorlu hasta yatakları kendi arasında tek motorlu, dual motorlu, iki motorlu, üç motorlu, dört motorlu ve kolon motorlu olmak üzere 6 grupta incelenirken motorsuz hasta yatakları ise sabit, bir ayarlı, iki ayarlı ve üç ayarlı olmak üzere 4 grupta incelenir.

Motorlu hasta yatağı elektrikten güç alarak çalışır. Kumanda ile komut edilebilir ve uzaktan kumanda ile çok daha kolay olur. Motorlu hasta yataklarında motor sayısı arttıkça özellik de artar. Motorlu hasta yataklarında da çeşitli özellikler bulunmaktadır. Lazımlık, korkuluk ve tekerlek gibi özellikler bulunabilir. Sizler de firmamızdan ihtiyacınıza yönelik hasta karyolası kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Özellikli Hasta Yatakları

Firmamızda birbirinden çeşitli hasta karyolası modelleri bulunuyor. Özellikle lazımlık bulunan hasta yatakları oldukça avantajlıdır ve durumu çok ağır olan hastalar bu modelleri çok tercih ediyor. Bu yataklarda orta kısımda bir tuvalet deliği bulunuyor. Hastalar buradan tuvalet ihtiyacını karşılayabiliyor. Böylece hastayı tuvalet ihtiyacı için yerinden kaldırıp, tuvalete götürüp tekrar yatırmaya gerek kalmıyor.

Bu durum hasta refakatçıları için de çok avantajlı bir durum. Çünkü hastaların çektiği zorlukların aynısını hasta yakınları da çekiyor. Bizler de durumun farkında olarak sizlerin ihtiyacına yönelik hasta karyolası satışı yapıyoruz. Sizleri daha memnun edebilmek amacı ile lazımlık bulunan hasta yatakları satışı yapıyoruz. Bu yatakların temizliği de oldukça basit olduğu için her iki taraf da memnun kalıyor. Sizler de lazımlık bulunan yataklarımızı hasta yatağı kiralama hizmeti ile alabilirsiniz.

Hasta Yataklarında Malzeme Kalitesi

Firmamızda satışı yapılan hasta yataklarında son derece kaliteli malzemeler kullanılıyor. Bizler kalın demir profilden üretilmiş malzeme kullanıyoruz çünkü böylesi daha dayanıklı oluyor. Bununla birlikte kullanılan tekerlek kalitesi de hastayı daha kolay taşımaya yardımcı olur. Aksi taktirde hasta kolay taşınamaz ve yatak da uzun ömürlü kullanılamaz.

Bazı hasta yatakları tamamen demir profilden üretilirken bazıları anti-bakteriyel plastik malzemeden üretiliyor. Bununla birlikte ahşap kaplama hasta yatağı da bulunmaktadır. Fakat evde kullanılan hasta yataklarında anti-bakteriyel plastik malzeme ya da ahşap kaplama kullanılmalıdır. Çünkü böylesi hastanın psikolojisi için daha iyi olur ve hasta kendini hastanede yatıyor gibi hissetmez. Sizler de hasta yatağı kiralama hizmetimizden faydalanarak dilediğiniz malzemeden üretilmiş hasta yataklarımızı kiralayabilirsiniz.

Motorsuz Hasta Yatakları

Motorsuz yani manuel hasta yatakları el ile ayarlanır. Yani uzaktan kumanda kullanılamaz. Çünkü bu tip motorsuz yataklarda elektrik bağlantısı yoktur. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi motorsuz hasta yataklarında dört çeşit vardır fakat evde kullanılan modellerde üç çeşit kullanılmaktadır. Bunlar; bir, iki ve üç ayarlı olarak sıralanabilir.

Bir ayarlı motorsuz hasta yataklarında hasta birey yalnızca baş kısmını ayarlayabilir, iki ayarlı motorsuz hasta yataklarında hasta kişi başını ve sırtını hareket ettirebilir. Üç ayarlı hasta yataklarında ise hasta kişi baş, sırt ve ayaklarını hareket ettirebilir. Bunun için hasta kişinin mutlaka bir refakatçıya ihtiyacı vardır çünkü bu yataklarda her şey manuel kol ile hareket ettiği için durumu ağır olan hastalar bu yatakları tek başına kullanamaz. Sizler de firmamızdan hasta karyolası kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları

Hasta yatağı kiralama fiyatları yatağın taşıdığı özelliklere bağlı olarak değişmektedir. İnternet sitemiz https://www.radikalmedikal.com'u ziyaret ederek fiyatlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Fiyatlar ile ilgili görüşmek ve firmamızdan daha detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.