Renkli Taşlı Yüzükler

İlandır...

Ekleme: 21.10.2019 18:01:17 / Güncelleme: 21.10.2019 18:01:17 / Tanıtım / İstanbul Haberleri
Destek için 

Renkli taşların mücevher sektöründe farklı bir anlama sahip olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Renkli taşlar, pırlantanın ihtişamına farklı bir renk katarak ona değişik bir hava vermektedir. Renkli taşların her birinin farklı bir anlamı bulunmaktadır. Ayrıca, farklı bir duyguyu temsil etmektedir. Renkli taşlı yüzükler satın almak istiyorsanız ilk tercihiniz RED Pırlanta olmalıdır. RED Pırlanta sayesinde beğendiğiniz renkli taşlı yüzüğü peşin fiyatına dört taksitle satın alabilirsiniz. Ücretsiz yüzük ölçüsü imkanına sahip olabilirsiniz. Buna ek olarak, yüzüğün içerisine sevdiğiniz kişinin adını yazarak ona güzel bir hediye vermiş olursunuz. RED Pırlanta'nın renkli taşlı yüzüklerinin sertifikalı olduğunu ve sigortalı kargo imkanı sayesinde tüketicilere ulaştırıldığını hatırlatmak gerekir.

Safir Yüzük

Safir yüzük; eşsiz renkli taşlı yüzükler arasında bulunmaktadır. Safir rengin farklı bir anlamı ve duygu yoğunluğu bulunmaktadır. Safir; derin mavi rengine sahiptir. Bu rengin bağlılığı ve dürüstlüğü simgelediği bilinmektedir. Sevdiğiniz kişiye safir yüzük satın alarak onu ne kadar çok sevdiğinizi en güzel şekilde göstermiş olursunuz. Safir taşı; efsanelerin taşı olarak bilinmektedir. Geçmişte, soyluların göz kamaştıran mücevherlerinin safir taşından yapıldığı herkes tarafından bilinmektedir. Safir taşının günümüzde ise günlük hayatta kullanılabilen zarif tasarımlara dönüşme süreci heyecanla takip edilmektedir.

Diğer ürünlerimizi incelemek için tıklayın;

https://www.redpirlanta.com/renkli-tasli-pirlanta-yuzukler

Zümrüt Yüzük

Zümrüt rengi; büyüleyici yeşil rengiyle gücü ve zenginliği temsil etmektedir. Zümrüt taşının gücün taşı olduğuna inanılmaktadır. Zümrüt taşının pırlantayla buluşması sayesinde ortaya eşsiz tasarımlar çıkmaktadır. Zarafetinize zarafet katmak istiyorsanız tercihiniz zümrüt yüzük olmalıdır.

Yakut Yüzük

Yakut; kıpkırmızı rengiyle göz doldurmaktadır. Yakut taşının kişiye enerji verdiği herkes tarafından bilinmektedir. Yakut; bilhassa geçmişte tutkulu aşkları ifade eden bir taş olarak değer görmekteydi. Günümüzde ise yakut yüzük olarak kendini ifade etmektedir. Sevdiğiniz kişiye yakut yüzük satın alarak onu ne kadar tutkulu bir aşkla sevdiğinizi göstermiş olursunuz. Ayrıca, yakut yüzüğü kendiniz için de kullanabilirsiniz. Yakut yüzüğü etkili bir kıyafet kombinasyonuyla beraber aksesuar olarak kullandığınızda çevrenizde güçlü ve etkili bir insan karizması yaratabilirsiniz. Sonuç olarak, renkli taşlı yüzük satın almak için vakit kaybetmeden RED Pırlanta'nın modellerine göz atmalısınız!