2 kilo uyuşturucuyla yakalanan emniyet müdürü, içiciyim dedi beraat etti

Manisa'da, otomobilinde 2 kilogram skunk ile reçeteyle satılan ve uyuşturucu etkisi bulunan 10 hapla yakalanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer mahkemede "içici" olduğunu söyledi beraat etti.

Ekleme: 12.10.2019 09:28:39 / Güncelleme: 12.10.2019 15:13:44 / manşetler
Destek için 

Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesinde trajik olaylar yaşanıyor.

 

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9 Haziran günü, ilçe girişindeki uygulama noktasında bir araçta adına hibrit esrar da denilen 2 kilo skunk ile 10 hap ele geçirdi. 

Aracın sahibi İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç. ile beraberinde bulunan Necip Boğaçhan T. gözaltına alındı. İki şüpheli, sevk edildikleri adliyede, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklandılar.

Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşmasında, içiçi olduklarını, uyuşturucu satmadıklarını öne süren Zafer Ç. ve Necip Boğaçhan T., tahliye edildi. İkilinin dün duruşması vardı. İçici olduklarını tekrar ettiler ve beraat edildiler.

Sanık Emniyet Müdürü Zafer Ç’nin  avukatı operasyonda ele geçen uyuşturucu miktarının yasalarda belirtilen kullanım sınırı içerisinde olduğunu kaydetti ve müvekkilini ceza almadan kurtardı.

Evet avukat müvekkilini kurtardı peki uyuşturucunun pençesindeki gençleri kim kurtaracak? 

İçiciyim savunması müdürü kurtarmış ama sorulmalı değil miydi? Satıcı kim? Sizin göreviniz satıcıları gözaltına almak mı yoksa onlardan uyuşturucu almak mı? 

Müdür beraat etti, bir de görevine dönse işlem tamtakır olacak.