Trump’tan timsahlı fikir

ABD’nin problemli başkanı Donald Trump Meksika sınırından gelen göçmenleri durdurmak için sınıra duvar örme fikrinden sonra yeni bir fikirle gündemde… Sınıra içinde yılan  ve timsah olan hendekler kazalım!

Ekleme: 03.10.2019 10:48:32 / Güncelleme: 03.10.2019 10:55:43 / Dünya
Destek için 

Mustafa Karakaş/Doğruhaber

ABD tarihinin en problemli başkanlarından olan Donald Trump'un, 'Meksika sınırından ABD’ye ulaşmaya çalışan göçmenleri durdurmak için sınıra duvar örelim' önerisi ABD Kongresi'nin Trump’un  istediği bütçeye onay vermemesi üzerine çökmüştü. Ama Trump’un mülteciler konusunda pes etmeye niyeti yok.

Trump yeni fikirler sunmaya devam ediyor. Son yeni fikir oldukça korkunç!

Her ne kadar adına fikir desek de Orta Çağ’da cadı avlama yöntemlerini andıran düşüncelerdir Trump’un kafasından geçenler…

Hemen sadede geçelim…

Duvar projesi çökünce Trump ABD-Meksika sınırı boyunca hendek kazılmasını ve hendeklere timsah ve yılanlar koyarak mülteci geçişini durdurma fikrini ortaya attı.

Trump’a göre sınırı geçen mültecilerin hendeklerde yılan ve timsahlara yem olmadan ABD topraklarına ulaşması zor.

Trump’un danışman kadrosu şimdilerde bu hendeğin maliyetine hesaplamaya çalışıyor. Aslında mesele tam da delinin biri kuyuya taş atar 40 akıllı çıkarmaya çalışır meselesi.

Neyse Trump’un fikirleri ile devam edelim

Son derece profesyonel! bir fikri daha var Başkan’ın…  Sınırı geçmeye çalışan mültecilerin bacağına sıkın!

Evet Trump’un (biraz mafyatik olsa da) mültecilerle ilgili bir fikri de bu!!!

Trump’a göre Meksika polisi mültecileri durdurmada yetersiz ama ABD polisi göçmenleri bacağından vurarak sınırı geçme teşebbüsünü durdurabilir.

Evet ABD’yi bu kafada biri yönetiyor. Allah dünyaya selamet versin!