Amuda kalkmak sizi kurtaracak mı?

siyonist israilin K Makedonya elçisi amuda kalkarak şov yaptı.

Ekleme: 27.07.2019 16:44:35 / Güncelleme: 27.07.2019 16:45:18 / Dünya
Destek için 

Doğruhaber /Faruk Kuzu-haber yorum

Amuda kalksanız da düşeceksiniz!

Uluslararası ilişkiler konusunda analiz yapan uzmanların hemfikir oldukları konulardan biri de “İsrail için yakın geleceğin ciddi sıkıntılara gebe olduğudur.” Siyonist mekanizma her ne kadar Nükleer gücüne güvense de Filistin’in yükselen Direnişini kırmakta gösterdiği başarısızlık Siyonist yöneticileri kara kara düşündürmektedir.

Bugün HAMAS ve İslami Cihad’ın Gazze’den fırlattığı küçük denilen füzelerini engelleyemeyen “Demir Kubbe” savunma hattı yarın Direnişin Batı Yaka’dan fırlatacağı füzeleri asla durduramaz.

Büyük korku da bu ya: Direniş Batı Yaka’da da operasyonlara başlarsa ne olacak?

Siyonist israil hem kendi halkın hem insanlığa sürekli PR(halkla ilişkiler) çalışması kapsamında sempatik görüntüler sunar. İşte bunlardan biri de Siyonist elçinin Amuda kalkma haberi:

Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski, Facebook hesabından paylaştığı fotoğrafla israil büyükelçisi Dan Oryan'ın "akrobatik yeteneklerini" gözler önüne serdi.
Geçmişinde jimnastik sporuyla ilgilenen Oryan, Cumhurbaşkanı Pendarovski'nin önünde amuda kalktı.

Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski ise o anın fotoğrafını Facebook hesabından paylaştı ve şu notu düştü: "İsrail Büyükelçisi’nin amuda kalktığı bu fotoğraf, hem bir ilham kaynağı hem de spor yapmanın ne kadar önemli ve bazen komik olacağı hakkında bir kanıt olabilir."

Ne diyelim; spora diyeceğimiz yok. Ancak Siyonistlere “Çaresi yok Amuda kalksanız da düşeceksiniz!” diyebiliriz.