Beyrut'ta Burak Özçivit izdihamı

Milli (!) sanatçılarımız gençliğimizi nereye sürüklüyor?

Ekleme: 05.07.2019 16:37:32 / Güncelleme: 05.07.2019 17:10:32 / Güncel
Destek için 

       Doğruhaber/ Yorum-Faruk Kuzu

          İslam Dünyasında gençliğin geldiği noktayı anlamak için birkaç kritere bakmak yeterlidir.

         Mesela giyim kuşam, "Rol model " alınan insanlar, takılan  takılar,  takip edilen sosyal medya platformları,  v.s 

         Bunlarla birlikte son dönemlerde Müslüman halkın Müslüman evlatlarının dizi/ sinema  sanatçısı(!) kimliğiyle tanınan yakışıklı genç erkekler veya güzel genç kızların etrafında pervane olmaları, yollarına dökülmeleri, onlarla görüşebilmek , kahvaltı yapabilmek için binlerce dolar harcamaları gelecek adına oldukça kötümser tablo çizmektedir. Tabi mezkur kalabalıklarda başörtülü genç kızlarımızın sayısının artıyor olması olayı daha vahim hale getiriyor. Bununla ilgili haberlerin son kahramanı yine bir sanatçı, olay yeri Lübnan. 

Haber şöyle;

ASKERLER MÜDAHALE ETTİ
"Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Özçivit, bir mağazanın deposuna götürüldü. İki saat boyunca orada mahsur kalan oyuncuyu Lübnan askerleri müdahale ederek dışarı çıkardı. "                  Haber kaynakları olayı verirken fazla mı abartıyorlar bilmiyorum lakin bu tür olayların sıradanlaşmasının çok ta doğal olmadığını söyleyebilirim. Ayrıca bir İslam büyüğü bir şehre gelse bu denli ilgi itibar görür müydü diye merak etmemek elde değil. Şu soruları da sorarak merakınıza arz etmek istiyorum;  

         -Öncelikle gençliğimiz nereye gidiyor, kimi rol model alıyor kimden etkileniyor ?gibi sorularımıza cevap aramalıyız.

          -Dünyaca ünlü(!) birçok sanatçının(!) aslında sanatı ve şovuyla birilerinin sözcülüğünü yaptığı biliniyor.Mesela Madonna(Meryem Ana) İlluminate'nin en belirgin figürlerindendir. Katy Pery, Lady Gaga gibi sözde ünlüler Rockenfeller'in finanse ettiği Harvard gibi üniversitelerin "özel yetenekli gençler"arasından 'ÖZEL' olarak seçip ekranlara sunduğu kişilerdir. Acaba Türkiye'de de benzer kişiler hazırlanmış mıdır?

           -İslamı insanlara anlatmakla sorumlu olan Müslüman davetçiler kendi aralarındaki kısır tartışmaları bir kenara bırakıp asıl gündemlerine ne zaman dönecekler? Vahdeti öteleyen tartışmalar sürerken neslimiz, yeni jenerasyon adım adım kaybediliyor. Bunun vebali düşünülüyor mu?