1,5 saat konuştu 3 kez yalanlandı

CHP adayı çıktığı özel bir televizyon kanalında 1,5 saat konuştu. Program süresince 3 kez yalanlandı.

Ekleme: 13.06.2019 11:04:53 / Güncelleme: 13.06.2019 12:31:26 / Güncel
Destek için 

CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayının katıldığı 1,5 saatlik yayındaki iddiaları 3 farklı kurum ve kişi tarafından yalanlandı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA YALANLADI

NTV-STAR ortak yayınına katılan CHP adayına ilk yalanlama program henüz yayınlanırken yapıldı. 'Binali Yıldırım'ın kendisine sorulacak soruları görmek istediğini' iddia eden CHP adayının iddiasını tartışmayı yönetecek olan İsmail Küçükkaya çökertti. Küçükkaya yayına telefonla bağlanarak  “Birincisi ben gerçekten günlerdir Ekrem İmamoğlu ile konuşmadım. İkincisi daha hazırlanmış hiçbir soru yok. Üçüncüsü Binali Yıldırım’ın benden böyle bir talebi olmadı, olamaz. Dördüncüsü açık oturuma ilişkin henüz hiçbir soru hazırlanmadığı gibi hazırlanma aşamasında, sonrasında, yayından önce de hiç kimsenin bunu benim dışımda bilmesi mümkün değil. Kimseye vermem ben onları” sözleri ile Ekrem İmamoğlu’nu yalanladı

TRT YALANLADI

CHP adayına ikinci yalanlama TRT’den geldi. "Karadeniz gezimizi haber yapmadılar" iddiasına TRT yaptığı haberin videosunu paylaşarak yanıt verdi.

Videoda CHP adayının Ordu, Giresun ve Trabzon temasları aktarılıyor ve vatandaşlara yaptığı 'oy kullanın" çağrısına yer veriliyor.

İBB YALANLADI

CHP adayına bir yalanlamada da İstanbul Büyükşehir Belediyesinden geldi. Ekrem İmamoğlu’nun “Bana çay getiren personeli Sultanbeyli'ye sürdüler” iddiasına İBB Beyaz Masa resmi hesabından cevap verdi.

Açıklamada  “CHP adayının dün katıldığı bir yayında 'Bana çay getirdi diye İBB personelini Sultanbeyli’ye sürdüler' şeklindeki iddiası tamamen asılsızdır. 18 gün boyunca Beylikdüzü Belediyesi’ndeki personeli olan Coşkun Dilli kendisine hizmet etmiştir” denildi.

 

Etiketler: