Crovu Tüm Sosyal Medya Hizmetleri

İLANDIR

Ekleme: 10.04.2019 14:27:56 / Güncelleme: 10.04.2019 14:29:37 / Tanıtım
Destek için 

Sosyal medya, teknolojinin gelişmesiyle her geçen gün hız kazanmıştır. Gelişen ve büyümeye devam eden sosyal medya platformları, bünyelerindeki kullanıcı sayılarını arttırmıştır. Bu denli bir büyüyüş, bireysel hesapların dışında firmaların da ilgisini arttırmıştır. Firmalar artık, geleneksel reklam anlayışlarını yavaş yavaş terk ederek, sosyal medya platformlarının gücünü kullanarak hizmetlerini tanıtma yoluna adım atmıştır. Söz konusu olan bu gücün farkında olan Crovu Sosyal Medya Hizmetleri, pek çok platformda geçerli olan hizmetlerini paketler halinde kullanıcılar için sunmaktadır.

Crovu Takipçi Hizmetleri

Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı, başta Instagram olmak üzere Twitter, Youtube ve Facebook platformlarında takipçi hizmeti vermektedir. Crovu takipçi hizmetleri tüm hizmetlerinde olduğu gibi takipçi alımlarını da ivedilikle sürdürür. Kullanıcılar için sunulan benzersiz Instagram paketlerinde; takipçi hizmeti, beğeni paketleri, görüntüleme paketi ve otomatik beğeni paketi yer alır. Instagram için takipçi satın alımının en hızlı, en kolay ve en güvenilir yolu Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansıyla sağlanmaktadır.

Her bütçeye ve ihtiyaç duyulan takipçi sayısına göre farklı paketler sunan Crovu, ödeme işleminin hemen ardından takipçileri anında teslim etmektedir. Siparişinizin onaylanmasının ardından 7/24 şekilde otomatik bir takipçi gönderim süreci başlamaktadır. Satın alınan takipçilerde yaşanabilecek herhangi bir azalma durumunda da, Crovu ile iletişime geçilmeye gerek kalmadan her 24 saatte otomatik olarak telafi düzenlemesi de sistemde mevcuttur.

Crovu Sistemleri

2016 senesinde hayata geçirilen Crovu Otomatik Telafi Sistemiyle beraber kullanıcılar; ödeme işlemlerinin ardından yaşanabilecek herhangi bir takipçi kaybında vakit kaybetmeksizin otomatik olarak takipçi güncellemesi hizmetiyle karşılaşacaklar. 30 gün boyunca, otomatik telafi garantisi bulunur. Crovu için her müşterisi, birere referans kaynağıdır. Satış sonrası görüşlerinizi bildirmeniz dahilinde indirim imkanından da yararlanabiliyorsunuz. Hafta içi hem mail hem de telefon aracılığıyla ulaştıracağınız sorulara, en geç 30 dakikada dönüş yapılmaktadır.

Crovu İle Hızlı ve Güvenilir Hizmetler

Türkiye’nin önde gelen sosyal medya ajansı olan Crovu, başarısının temel nedenlerini kullanıcılardan aldığı geri dönüşler ve hızlı işlem olanağı olarak tanımlıyor. Bünyelerinde yer alan destek ekibi aracılığıyla, satış öncesinde aklınıza takılan ve merak ettiğiniz tüm sorulara; diğer tüm hizmetlerinde de olduğu gibi hızlı bir biçimde geri dönüş sağlıyorlar. Satış esnasında ve sonrasında yaşanabilecek aksilikleri ve sorunları da Crovu destek hattı sayesinde ulaştırabiliyorsunuz. Tümüyle güvenilir ödeme sistemiyle, kolay ve rahat biçimde ödeme yapabilir; oluşturduğunuz siparişleri dilediğiniz her an takip edebilirsiniz.

Crovu Sosyal Medya Hizmetlerinin Avantajları Nelerdir?

Crovu Sosyal Medya Ajansının sunduğu hizmetler sayesinde, organik bir takipçi kitlesi hesabınıza yüklenmiş olacaktır. Aktarılan organik takipçilerin yorum ve beğenileri sayesinde takipçi gönderimi yapılan hesaplar her gün yavaş yavaş büyüyecektir. Fotoğrafların beğeni sayılarıyla beraber yapılan yorumlar da artacaktır.

Organik bir biçimde yorum ve beğeni sayısının artması beraberinde hesabın görünürlüğünü ve Instagram platformunda ''Keşfet'' bölümüne çıkma şansını arttıracaktır. Keşfet bölümüne çıkan gönderiler hesabın daha da geniş kitlelere yayılmasına olanak sağlamaktadır. Bu sayede özellikle firmalar; sundukları hizmetleri ya da ürünleri daha geniş potansiyel müşteri ağına dahil edecektir.

Crovu Tüm Sosyal Medya Ajansı Hizmet Detayları

Crovu Sosyal Medya Ajansı, 6 yıldır pek çok tecrübe kazanmış bir ekipten oluşur. Sektörel olarak uzmanlaşan bu ekip; kullanıcıların isteklerini çok iyi bir biçimde analiz etmekte ve kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak hizmetlerini genişletmektedir. Pek çok firmayla iş birliğini sürdüren Crovu; sektörün en eski ve ilk şirketi olarak da bilinmektedir. Crovu ekibi, ödeme işlemleri esnasında verilen bilgilerin gizliliğine de son derece önem vermektedir.

Site üzerinden yapılacak tüm işlemler esnasında bilgileriniz 3.kişilerle paylaşılmamaktadır. Tüm ödemeler, 256- Bit SSL koruması ile gerçekleştirilmektedir. Kredi kartı ile yapılacak ödemeleri için de ülkemizin en önde gelen ödeme aracı olan PayTr firması ile çalışmaktadırlar.

Crovu Sosyal Medya Paketleri

Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı aracılığıyla; Instagram, Twitter, Youtube ve Facebook platformları için satın almak istediğiniz beğeni, yorum ve takipçi paketlerine Crovu.co adresinden kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz. Destek hattı sayesinde satış öncesinde ve satış sonrasında aklınıza takılan soruları iletebilirsiniz. Kolay, hızlı ve güvenilir biçimde süregelen bir sürece dahil olmak ve sosyal medya platformlarınızı büyütmek için Crovu'dan takipçi satın alın.

İLANDIR